Skyrim abartılıyor

Yoksa orada RDR2, Witcher 3, CP2077 duruyor.
Üçü de Skyrim'in verdiğini veremez maalesef, Skyrim çok başka bir macera yerini ancak ondan önceki Elder Scrolls'lar doldurabilir başkası değil.

Skyrim'in içeriğini nasıl 55 saatte bitirdiniz? 200 saat oynasanız yine arada derece kalıyor bir şeyler.

Üçü de Skyrim'in verdiğini veremez maalesef, Skyrim çok başka bir macera yerini ancak ondan önceki Elder Scrolls'lar doldurabilir başkası değil.

Sadece The Witcher 3 Skyrim'i dövmeye yeter.:D abileri gelmese de olur.

Sadece The Witcher 3 Skyrim'i dövmeye yeter.:D abileri gelmese de olur.
Mekanik olarak kılıç kullanan bir karakterden başka karakter yaratmana dahi izin vermeyen sözde rol yapma oyunu mu yapacak onu? Çok zor.

Skyrim güzel oyun. Modlarla falan bayağı güzel oluyor. Görev modu vs kurmadım ama kendi görevlerini bile yapıp oynamaya başlasan 55 saatten fazla sürer oyun.

Birincisi, haritayı tamamen gezmeye ve her şeyi açmaya çalış. Mutlaka farklı tarzda görevlere denk gelirsin. Kendi çapında mini hikayesi olan pek çok görev var. Gezerek bulman lazım.
İkincisi, modlamak aşırı zor değil. Hatta hiç zor değil. Can Sungur'un modlama rehber video serisini tavsiye ediyorum. Eski olsa bile hala iş görür.

Onun farkındayım da Skyrim'i 55 saatte tüketmek gerçekten büyük başarı.

50-100 saat arası normal bence. Bu noktadan sonra oyun bitmiyor tabii ama haritadaki çoğu görev kendini tekrar ediyor. Oyundaki diyalogları hızla atladıysan ve kitapları falan okumadıysan yani oyalanmazsan bu sürelerde bitebilir. 200 saat çok fazla bana göre. O kadar uzayacak bir oyun değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı