Skyrim vs. Witcher 3

Bence Skyrim en iyisi. 300 saat oynamışımdır. Witcher 3'ü de tüm DLC'leri ile birlikte bitirmiştim, en iyi DLC'si vampirli DLC idi bence.
 
benim için açık ara bir fark ile skyrim'in kazanacağı versustur. witcher 3 seveni için muazzam bir oyun. ama günün sonunda fazla doğu avrupalı kokan tematiği ve ürkünçlü yaratık kesme konsepti bana oldukça uzak.

skyrim'de de aynıları var. hatta daha iğrenç ve kötüleri var dediğinizi duyar gibiyim. araknofobiğim zaten. tam da bu noktada işte modlayıp tiksindiğim yaratıkları başka şeylere (tavşan ayı vs) çevirebilme imkanım var. işte bu yüzden de bir kere daha skyrim skyrim skyrim... uzak olmayan bir gelecekte 21. yüzyılın en iyi 10 oyunu arasına girecek, çoktan girdi bile...
 
Arkadaşlar geldik evrensel bir soruya. Herkesin düşüncesini merak ediyorum. Bence Skyrim. Nedeni ise açık dünya çeşitliliği ve modlanabilirliği. Oyunda istediğin şeyleri veya eksiklerini modlayarak kapatıyorsun. Bence fevkalade bir olay. Witcher 3'te 20 saat gömdüm. Bana göre Skyrim daha oynanabilir. Witcher 3 hikaye odaklı bir oyun. Ben hikayeye tam odaklanamadım. Bitirdikten sonra özet videosunu izleyeyim bir. Pürüzleri kapatırım. Düşünceleriniz neler?
Skyrim'ci arkadaşlar, Build önerir misiniz be? Orman elfi kastım, sinsilik kastım, palyaço kıyafetleri giydim tek atıyorum. Sıkmaya başladı.
Bir daha karşılaştırma yapmamanızı ümit ediyorum. :D
 
Witcher tartışmasız daha kaliteli bir oyun.
Neye göre dedin hacı bunu acaba?
Skyrim hâlâ tüm zamanların en yüksek puanlı RPG oyunu, geçen olamadı.
Lore anlamında zaten TES ile kapışabilecek üç tane evren var ve Witcher bunların yanına yaklaşmayı geçtim çeyreği bile edemez LoTR, Warhammer ve DnD.

Hikaye desen Witcher 3 serideki en kötü hikayeye sahip 2'nin dallanıp budaklanan hikayesi ya da 1'in Plot Twistine sahip değil. Hikâyeyi DLC ile toparladılar HoS'un hikayesi başyapıt.
Skyrim'i kimse ana hikaye için oynamıyor zaten ama Lore üst seviye olduğundan ana hikayesi yine 10 gömlek üstte Witcher'dan.

Gameplay anlamında animasyon akıcılığı dışında her anlamda Skyrim'in gerisinde ki bu normal Bethesda dışında kimse bu çeşitliliği sunamıyor RPG'ler de.
Aynı zamanda en çok satan batı RPG'si.

Neye göre daha kaliteli dediğini anlayamadım.


20211124_165558.jpg
 
@Hellblazer Aku Kardeş iyi yazmışsın hoş yazmışsın da şimdi 2.Sayfada yazdıklarım mesela nesnel şeyler. Bilindik şeyler bilmeyen vardır diye yazdım zaten. Şimdi sen burada LOTR örneğini vermişsin de SKYRIM oyunu zaten bir çok şeyi LOTR evreninden esinlenerek yapmış, kopya olmayan ama benzeşmenin çok olduğu bir yapım. Yani çok çok önceden çıkan LOTR evreninden bir çok unsuru Valar = Aedra, Elfer, Cüceler v.s Burada Witcher 3 ile SKYRIM konuşuluyor gelmiş LOTR yazıyorsun ne alaka ise? 😀 Zaten SKYRIM LOTR'dan esinlenme.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı