Skyrim VS Witcher 3

Açık ara Witcher 3 ve 2. Skyrimin ana hikayesi dönüp tekrar oynanacak gibi değil, sıkıcı, tahmin edilebilir, değiştirilemez son. güya rpg yapmış bethesda. herkesin ölüp bittiği yan görevlerin %65'i birbirinin aynısı; mağaraya git, draugr öldür, itemi al, bir özelliği olmayan "boss"u öldür geri dön. amele işi. 10 tane stormcloak yollasan aynı görevleri yapar o derece sıradan ve sıkıcı.

enb yüklemeden oyun çok soluk gözüküyor, tabii bu iki oyunun grafiklerini karşılaştırmak saçma. her neyse, oynanış bakımından skyrim nedense çok ağır, büyü kullanmak falan iyi güzel de kılıç kalkan aşırı sıkıcı, yapay zeka desen rezalet.

oysa ki witcher serisinde tüm görevler birbirinden farklıdır, hepsi çok iyi dizayn edilmiştir, yeri gelince güldürür, yeri gelince şaşırtır. hikayesinden bahsetmiyorum bile. akar gider oyun.

Skyrim ve Witcher 3 ayrı dünyaların oyunları. Kıyaslanması teklif edilemez. İkisini de denemeden yok şu şöyle yok bu böyle denemez.
Skyrim tamamen açık dünya, görev yapmadan bile rol yapabileceğin bir oyun. Sadece haritayı keşfetmeye çalışmak bile ayrı bir zevk. Npclerle olan iletişim bile farkı. Vuruş mekanikleri biraz zayıf, animasyonlar o kadar gelişmiş değil tamamen modlanması gerekiyor,genel atmosfer soğuk, karanlık.

Nitekim Witcher 3 daha canlı, daha dinamik, harekete odaklı, kılıç mekaniği üzerine kurulmuş bir oyun. Atmosfer için girebileceğiniz bir oyun. Görev yapmadan ya da boş durarak, rol yaparak eğlenmekten çok, ticaret ile, witcher güçleri ile, etrafta bolca bulunan düşmanlarla dans ederek eğleniyorum ben. Hikayesinin ve karakterin geçmişinin oyuna işlenmiş olması ile öne çıkan bir oyun. Ama Skyrimin verdiği o rol hissini, duyguyu, merakı vermiyor, sneak hissi alamıyorsunuz Skyrimden aldığınız kadar. Ayrıca arbalet genelde işe yaramıyor.

İkisini de dene tarafını seç değil, ikisini de ye, sıkıldıkça diğerine geç diyebileceğimiz oyunlar yani dkdmd. Hikayeden, kılıç sallamaktan, oradan oraya at sürmekten sıkılınca Skyrim geçer, tavuk keserek katliam başlatırım yani.

Skyrim bana göre witcher 3un yanına yaklaşamaz. 200 saatten fazla skyrim saatim var. Witcher 3 yokken oynamıştım ve gerçekten beğeniyordum. Ama witcher 3 oynadıktan sonra skyrim falan kalmadi. Yan görevler skyrimden kat kat iyi, ana hikayeyi söylemiyorum bile. Ha bir de o mukemmel grafikleri yok mu :) Witcher 3 oynayin oynattiriniz efendim. Skyrim biraz overrated

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı