Sokak köpeği gündemi için hatırlatma

Köpeğin yanı sahibinin yanıdır, sokak köpeği diye birşey yoktur, eğer sokakta sahipsiz köpek varsa ülkenin ne kadar gelişmiş olduğunu görebilirsin zaten, o çok gitmek istediğimiz avrupa sokaklarında neden sokak köpekleri yok ?

@havalı bir insan neye güldün? Köpeklerin uyutulması yerine vahşice katledilmeleri gerektiğini mi savunuyorsun? Senin kadar havalı olsak yeter be 🤣

Offf ya daha hayvan rehabilitasyon merkezine gitmemişsin, daha barınak ziyaret etmemişsin, kanun, hukuk, kitap ve bilgi bilmiyorsun. Beni suçluyorsun. Bunun çok acınası bir durum olduğunu düşünüyorum senin tarafın için.

Ankara da köpekleri uyutmuşlar gibi mi duruyor? Yasa çıkmadan 1 ay önce bunların yaşanacağını söylemiştim bu forumda, uyutmak adı altında zehirleyerek ve parçalayarak öldürdüler. Kim bilir daha bilmediğimiz neler yapıyorlar.

Hayvan parçalanması demişsin. Eğer Altındağ Belediyesi olayını diyorsan bunu oku. Kuduz riskli hayvan ölülerinin inceleme sebebiyle uzuvlarının alınması, örnek toplanmasına dair yönetmeliği oku. Ayrıca tıbbi atık olarak değerlendirilir ölen köpekler. Bu yüzden poşetle de gömüldükleri olabiliyor ayrıca orası hayvan mezarlığı bunu da hatırlatmak isterim. Eğer elinde köpeklerin katledildiğine dair yahut canlıyken parçalandıklarına dair "resmi belge/kanıt" var ise forumda paylaş. Ben bilgiye aç biriyim öğrenmiş olurum. Ama altı bomboş laflar ile burada ajitasyon yapma doğrusu yoktur sende şimdi o da neyse. Daha da burada sana laf yetiştiremeyeceğim bu yüzden seni ciddiye almıyorum ve ne yazarsan yaz cevap vermeyeceğim. Benim de işim var gücüm var. Bir daha da beni uğraştırma. Ve iftira da atma. Ben zır cahil olmak yerine kanun kitap okuyacağım "sana zır cahil demiyorum bununla da ajitasyon yapma diye söylüyorum nasıl anlıyorsan öyle anla" görüşmemek üzere.

Ölen hayvanlar tıbbi atık olarak özel poşetler içerisinde belediyeye veriliyor. Bunların tek tek ayrı bir yere gömme olanağı olmadığı için topluca gömülüyor. Üzerine kireç konuluyor. Çünkü insan ve hayvan sağlığı açısından risk oluşturabilir.

Kaynak.

Kaynak.

yönetmelik.png

Son düzenleme:
Offf ya daha hayvan rehabilitasyon merkezine gitmemişsin, daha barınak ziyaret etmemişsin, kanun, hukuk, kitap ve bilgi bilmiyorsun. Beni suçluyorsun. Bunun çok acınası bir durum olduğunu düşünüyorum senin tarafın için.

Hayvan parçalanması demişsin. Eğer Altındağ Belediyesi olayını diyorsan bunu oku. Kuduz riskli hayvan ölülerinin inceleme sebebiyle uzuvlarının alınması, örnek toplanmasına dair yönetmeliği oku. Ayrıca tıbbi atık olarak değerlendirilir ölen köpekler. Bu yüzden poşetle de gömüldükleri olabiliyor ayrıca orası hayvan mezarlığı bunu da hatırlatmak isterim. Eğer elinde köpeklerin katledildiğine dair yahut canlıyken parçalandıklarına dair "resmi belge/kanıt" var ise forumda paylaş. Ben bilgiye aç biriyim öğrenmiş olurum. Ama altı bomboş laflar ile burada ajitasyon yapma doğrusu yoktur sende şimdi o da neyse. Daha da burada sana laf yetiştiremeyeceğim bu yüzden seni ciddiye almıyorum ve ne yazarsan yaz cevap vermeyeceğim. Benim de işim var gücüm var. Bir daha da beni uğraştırma. Ve iftira da atma. Ben zır cahil olmak yerine kanun kitap okuyacağım. Yol yordam öğreneceğim "sana zır cahil demiyorum bununla da ajitasyon yapma diye söylüyorum nasıl anlıyorsan öyle anla" görüşmemek üzere.

kaynak.

Eki Görüntüle 2284705
Altındağ olayı belki senin dediğin gibidir ve belki de haksızımdır eyvallah. Ama bu söylediklerim yaşanmamış şeyler değil Hak, hukuk, kitap buyur. Yine Altındağ, yine katliam: Yavruyken ezilmekten kurtarılan beş köpek ölü bulundu
Ben barınak görmemiş birisi değilim hayatım bu canlılarla iç içe geçti en azından zulüm ile ölmelerine karşıyım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı