Sokak köpekleri kedimi öldürdü

125824

Hectopat
Yer
Manchester
Bugün çok ağladım, 11 yıldır doğduğu günden beri büyüttüğüm erkek kedim, bugün 5-6 tane sokak köpeği tarafından öldürüldü. Nereye şikayet etmeliyim? Dayanamıyorum artık mahallemde her hafta hayvan ölümlerinden, bu hayvanları nereye şikayet etmeliyim? İnsanlara da saldırı yapıyorlar çünkü. Sinirlerim bozuldu.

Maalesef bu tip hayvanların zamanında kısırlaştırılması gerekti bunu yapmadılar sonrasında uyutma seçeneği vardı fakat ona da sözde "Hayvan Severler" izin vermediler ve sonuç bu. İnsanlar hayvanları normalce uyutmak yerine hayvanlar birbirini parçalayarak öldürüyor tabii bu insanlara da yansıyor.

Gecen gun hayvan toplama ekibiyle gorustum kopekleri toplarken videolarimizi cekiyorlar sosyal medyadan gundem olusturup sikayet ediyorlar basimiz yaniyor dedi adam. Bir noktada haklilar aslinda. Hayvanseverligin ne oldugunu bilmeyen itetaparlar yuzunden sokak hayvanlari bu hale geldi, insanlar adim atamiyor sokakta. Basin sagolsun.

Nasıl diğer ülkelerde SJW'ler varsa bu ülkede de çakma hayvan severleri var. Yok uyutmak caniceymiş cart curt bunları umursamamak lazım ama olmuyor işte. Yapabileceğiniz bir şey yok şikayet etseniz de kimsenin umursadığı vs yok.

Ben bu köpekler yüzünden bisikletle bile sahurda ekmek almaya gidemiyorum. Bir defa gitmiştim sokakta 8-9 köpek peşimden koştu. Neyse ki yokuş aşağı gidiyordum da kurtuldum. Hayatımda hiç bu kadar hızlı sürmemiştim. Belediyelerin bu köpeklere bir çözüm bulması gerek. Tabii devlet bunu önemli bir şey olarak görmüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı