Evet, mülteciler de uyutulmalı.
Keşke köpeklere zarar veren insanları da barındırmasanız![]()
Evet, mülteciler de uyutulmalı.
Mülteciyi, seven insan alıp evinde beslesin...Sen de uyutulmalısın.
Mülteciyi, seven insan alıp evinde beslesin...
Bu hayvanlar yılda 2 kez doğuruyor, doğurdukları 6-8 tane. Türkiye' de şuan 10 milyon köpek var. Acaba nasıl sayılarının çok aza düşmesini bekliyorsunuz onu anlamadım. Şöyle manzaralar görmek istiyorsanız kalsınlar sokakta.Bu çok yönlü düşünülmesi gerek. Niye ben bizim yurttaki kimseye bir zararı olmayan pişmaniyeyi uyutayım? İnsancıl kendini sevdiren köpeğin ne zararı var ? Uyutmaktan başka bi çözüm bulunmalı kardeş.
Barınak sisteminin geliştirilmesi bence gayet mantıklı. Bu hayvanlar kısırlaştırılabilir ama uyutulmasına karşıyım. İlerleyen 10 sene içerisinde zaten sayıları çok çok aza düşer.
Türkiye toplama kampı değildir; geldikleri gibi giderler ya da sonuçlarına katlanırlar.Mültecilerin hepsi aynı mı sence?
Dağdan gelip bağdakini kovmak.Türklerin de hepsini göndermemiz lazım
kuzenimle ilişkiye girdim çocuk engelli doğmadı bence kuzenle ilişki yaşamakta sorun yokŞahsen bana göre durduk yere köpek bir şey yapmaz bizim köyde birüsür başıboş köpek var bana göre uyutulmasından çok başka çözüm olması şart.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.