Sokak köpekleri uyutulmalı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu çok yönlü düşünülmesi gerek. Niye ben bizim yurttaki kimseye bir zararı olmayan pişmaniyeyi uyutayım? İnsancıl kendini sevdiren köpeğin ne zararı var ? Uyutmaktan başka bi çözüm bulunmalı kardeş.

Barınak sisteminin geliştirilmesi bence gayet mantıklı. Bu hayvanlar kısırlaştırılabilir ama uyutulmasına karşıyım. İlerleyen 10 sene içerisinde zaten sayıları çok çok aza düşer.
Bu hayvanlar yılda 2 kez doğuruyor, doğurdukları 6-8 tane. Türkiye' de şuan 10 milyon köpek var. Acaba nasıl sayılarının çok aza düşmesini bekliyorsunuz onu anlamadım. Şöyle manzaralar görmek istiyorsanız kalsınlar sokakta.

Dosya Ekleri

• OIP (1).jpg
    OIP (1).jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 41
  • sokak-kopekleri-3.jpg
    sokak-kopekleri-3.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 42
Şahsen bana göre durduk yere köpek bir şey yapmaz bizim köyde birüsür başıboş köpek var bana göre uyutulmasından çok başka çözüm olması şart.
kuzenimle ilişkiye girdim çocuk engelli doğmadı bence kuzenle ilişki yaşamakta sorun yok

Hocam bence kısırlaştırmak daha iyi çözüm.

Mecbur uyutulmak zorundalar hem de hepsi. Tehditler çünkü, kurt gibi değil sokak köpekleri kendi kendine yetemezler bu yüzdende çoğu aç geziyor saldırıyorlar insanlara. Sorunun kökten çözümü uyutmak hepsini. Kimse demesin sahiplendirme falan filan. Kandırmayın kendinizi 100 bin köpek bile sahiplendirelemeyecek.

Dosya Ekleri

• birçetesavaşıbaşlattın.jpg
    birçetesavaşıbaşlattın.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 38
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı