- Katılım
- 11 Nisan 2019
- Mesajlar
- 3.170
- Makaleler
- 2
- Çözümler
- 5
Daha fazla
- Cinsiyet
- Diğer
Mental sorun olmasa diyorsun. Yani adamın sorunu olmayınca her şey güllük gülistanlık iken diyorsun. Bu durumu herkeste varsayarsak herkes çok iyi pilot olur.Odaklanma sorunu yaşamadığı yarışlarda araç kontrolü konusunda özellikle de ıslak zeminde gayet ortalama üstü bir sürücü. Tek turda da yavaş bir sürücü değil, odaklanabildiği zaman arabasının üstünde sıralama sonuçları alabildiğini de gördük. Mental sorun yaşamadığı sezonlarda alt seviye takımların bir koltuğunda kalıp sürpriz puan kovalayacak bir sürücü en azından.
Stroll için de dediğim bu zaten. Alt takım pilotu. Aston Martini hak edecek birisi değil. Ancak olacağı ikili Latifi ile olur.
Mazepini orada yazmamın sebebi de geçen sene herkes Mazepin'e takımın zararı, takımın en büyük mali olarak zararı oldu dedi fakat mali zarar raporu çıktığında Mick'ten daha az zararı olmuştu. Oradan kastım oydu. Yanlış açıkladım.
Hata bende. İlk başta yanlış açıkladım.