Sony Xperia Z2 için aksesuar

Katılım
8 Nisan 2015
Mesajlar
970
Çözümler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bilindigi üzere bir konu açmıştım telefon 3 güne gelicek diye telefonum yarın geliyor ancak koruma olarak Gorilla Glass 3 yokmuş ? Ne gibi jelatinler veya koruyucalar alabilirim 1 hafta sonra tatile çıkıcagım ve su altında video ve selfie falan çekicegim onun içinde max 45 TL'ye kadar kılıf önerir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Xperia Z2 nin ön camı, yani dolunmatiğin olduğu cam Gorilla Glass 3 tür. Arka camı ise Sony nin kırılma ve çizilmeye karşı dayanıklı dediği bir cam. Ayrıca o telefon için kılıf önermem. Kolay kolay çizilecek, kırılacak bir telefon değil.
Ön camında Gorilla Glass 3 yerine Sony'nin kendi kırılmaya çizilmeye karşı jelatini var diye biliyordum ozaman herhangi bir koruma yaptırmaya gerek varmı ? arkaya vs ?

Eğer kılıf düşünüyor isen cüzdan bir kılıf öneririm.
Peki su geçirmeyecek kılıf önerin varmı ?
 
Bence filme gerek yok. Ama size kalmış tabi. Telefonumda en ufak bir çizik bile olmasın diyorsanız uygulayabilirsiniz. Fakat kılıf kullanmanızı önermem. En azından bu telefon için önermem. Cihazı elinize alın, ne demek istediğimi anlarsınız. :)
 
Alacağın şey Dock olsun bence öncelikle. Kılıfa gerek yok ama alacaksan orijinal kılıfını almanı tavsiye ederim. Ya da basit şekilde sadece arkasını kaplayacak silikon bir kap al.
 
Sony Xperia Z2 de benim gördüğüm şöyle bir problem var arka cam yüzey çok kaygan bu yüzden masa yada sehpa gibi yüzeylerde durmuyor kayıyor. Elleriniz çok terliyor ise de bu durum geçerli cebinizden çıkarırken kayabiliyor. İsterseniz her iki taraf için Buff marka tamperli camlar alabilirsiniz. Bunlar araçların ön camlarındanki sistem gibi darbelere karşı dayanıklıdır. Yada Spigen marke hybird kılıflar var. Kuacuk kılıf kenarda metal destekleri mevcut inceleyebilirsiniz. Mobilden girdiğimden şuanda link atamadım ihtiyacınız olursa desktopdan atabilirim.
 
Dock tavsiye etmiyorum xperia z1 için aldım dock ile şarj ettiğim zaman ekran süresi max. 3 saat oluyor ama usb ile şarj ettiğimde 4,5 ile 6 saat arasında değişiyor ekran süresi.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı