Sony Xperia Z2 Radyo Sorunu

Aynen, yine Sony'i araycağım, geri bildirimde bulunacağım. Kullanan arkadaşlarda sorun oluyor mu?
Volkan kardeşim, Z2 kullanıyorum. Benim de bazı sorunlarım çıktı. Ekran ara sıra kendi kendine basıyor ama bu olayı binde 1 yaşıyorum. Power tuşuyla kilitleyip açtıgımda düzeliyor. Böyle bir telefonda böyle hataların olması beni hayal kırıklıgına uğrattı. Destek hattının numarasını bulamadım, bana yollayabilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılımla düzeltileceğini umuyoruz. Sony mobili arayarak, geri bildirimde bulunmanız da faydamıza olacaktır. Bende telefonla görüşme esnasında, ekran kendi kendine bir şeylere basıyor, şu an çözüm olarak telefon görüşmesine başlarken ekranı kilitliyorum. Telaşlanacak bir durum yok sanırım, bekleyip göreceğiz.

Volkan kardeşim, Z2 kullanıyorum. Benim de bazı sorunlarım çıktı. Ekran ara sıra kendi kendine basıyor ama bu olayı binde 1 yaşıyorum. Power tuşuyla kilitleyip açtıgımda düzeliyor. Böyle bir telefonda böyle hataların olması beni hayal kırıklıgına uğrattı. Destek hattının numarasını bulamadım, bana yollayabilir misin?

Sony destek hattı:
+90 212 473 77 77

Yazılımla düzeltileceğini umuyoruz. Sony mobili arayarak, geri bildirimde bulunmanız da faydamıza olacaktır. Bende telefonla görüşme esnasında, ekran kendi kendine bir şeylere basıyor, şu an çözüm olarak telefon görüşmesine başlarken ekranı kilitliyorum. Telaşlanacak bir durum yok sanırım, bekleyip göreceğiz.

Sony destek hattı:
+90 212 473 77 77
Peki sizde ekran kendi kendine dokunmatiğe basıyor mu? Nadiren oluyor. Teşekkürler bu arada.

Evet, belirttiğim gibi.
Kusura bakma ama senin durum telefonla konuşurken oluyor sanırım. Benim durum normal arayüzünde gezerken oluyor. binde 1 olarak. Belirttigim gibi, ekran basıyor. Sizde anladığım kadarıyla konuşurken oluyor değil mi? Yoksa durumunuz benimle aynı mı? Cihazın su geçirmemezligini az önce denedim. Hoparlöründen su aldı ama cihazda daha bir sıkıntı yok. Ses azaldı, bu normal bir şey mi? Sallıyorum, hoparlörden su çıkıyor.

Arayüzde gezerken kendi kendine basması normal değil. Erişilebilirlikten dokunma ve basma süresini ortaya alıp deneyin olmazsa. Eldiven modu falan mı açık yoksa. Olayı şeyler olarak bunlar geldi aklıma. Ama bende olmuyor sonuçta. Çözüm bulamazsanız servise gösterin.

Evet kardeşim, telefonu kapatdığımda örneğin kamerayı açıyor. Dediğim gibi binde bir ve bunlar yazılımla alakalı sorunlar olabilir. Yazılım çıkmadan bir şey diyemiyorum. Tabiki de her sorun yazılımla alakalıdır demek yanlış olur. Ben sabırla bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı