@Dincer Aynen o farklı iki renk kılıf kuşkulandırdı beni. Beyaz renk alacaktım da zaten yine de onlar da bunlar gibi çakma sanırım. Çok para istemeseler zaten bulaşmam da hiç bu internet işine.Sony mağazalarına gidip pazarlık yapacağım artık.
Anladım. Direkt yenisiyle değiştirmeleri baya iyi olmuşHocam bende baya bi araştırma yaptım şarj docku ile ilgili ama ucuz olanların hepsi çakma ürünler ve o kadar para verip almışız telefonları. Biraz daha az para verip başımı aprıtmamak için hepsisony.com sitesinden orjinal ütününü aldım 89 tl ye o kadar eder mi dersen bencede etmez ama ürünü yinede tavsiye ederim. Çünkü benim ilk aldığım Z2nin kapağı kendiliğinden açılmaya başlmıştı. 3 kere servise gönderdim en son yenisiyle değiştirdiler.
Tamam. Teşekkürler mecbur alıcaz artık sony centerda 90 tl yapacak birsey yokYa elbet açacaksın o kapakları ama şarj için daha çok açıyorsun ve genelde uzun süreli şarj ediyorsun. Oraya toz falan filan kaçınca kapak sıkıntı çıkarıyor. Bana sorarsan şarj docku almalısın. Klıfa gelincede bende bi klıf aldım ama orjinal kılıf depildi. Kılıf kullanmayı pek sevmedğimden kullanamadım ama kılıfsız telefon bence çok daha iyi.ama sen kılıfsız kullanamam diyorsan al tabi. Ben klıf yerine ön arka jelatin aldım çizilmelr için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.