Böyle yaşamakla, çakıl taşı olmak arasında fark yok.
Anlıyorum. Ben şu an kız arkadaş vs işlerinden uzak durmaya çalışıyorum. Kendimi karşı cinse karşı güzelce soyutlamış durumdayım. Herkes friendzonedAnlıyorum. Bu arada, konuyu açarken belirtmem gereken bir şey daha olduğunu fark ettim. Sosyal ilişkilerden soyutlanmaktan kasıt yalnızca dışarıya çıkıp gezip tozmak vesaire değil. İnternet üzerinde herhangi bir kimseyle ilişki kurmamak da buna dahil olacaktı. Cevabı evet olanların bunu da göz önünde bulundurmasını rica edeceğim.
Bunu diyorsanız cevap olarak, insanlarla sosyalleşmeden iletişim kuruyorum kendim. Siz bunları da kesmek anlamında diyorsanız doğru olmaz. Asosyal da olsa insan iletişim kurmalıdır.Anlıyorum. Bu arada, konuyu açarken belirtmem gereken bir şey daha olduğunu fark ettim. Sosyal ilişkilerden soyutlanmaktan kasıt yalnızca dışarıya çıkıp gezip tozmak vesaire değil. İnternet üzerinde herhangi bir kimseyle arkadaşlık ilişkisi kurmamak da buna dahil olacaktı. Cevabı evet olanların bunu da göz önünde bulundurmasını rica edeceğim.
Öyle yaşarım diyorsan neden olmasın? Çok sosyal bir hayatı olmayan ben bu tarz şeylere kolaylıkla uyum sağlayabilirim. Sırf kendimi test etmek için bir hafta boyunca tek kelime konuşmadan evde oturmayı denedim, bi güzel de yaşanıyormuş. İnternetten arkadaşlık falan da yürütmüyorum zaten, sevdiğim uğraşları yapıp zaman öldürüyordum.Anlıyorum. Bu arada, konuyu açarken belirtmem gereken bir şey daha olduğunu fark ettim. Sosyal ilişkilerden soyutlanmaktan kasıt yalnızca dışarıya çıkıp gezip tozmak vesaire değil. İnternet üzerinde herhangi bir kimseyle arkadaşlık ilişkisi kurmamak da buna dahil olacaktı. Cevabı evet olanların bunu da göz önünde bulundurmasını rica edeceğim.
O zaman daha da hakli oldu,cevap hayir kesinlikle ve kesinlikle olamaz.Anlıyorum. Bu arada, konuyu açarken belirtmem gereken bir şey daha olduğunu fark ettim. Sosyal ilişkilerden soyutlanmaktan kasıt yalnızca dışarıya çıkıp gezip tozmak vesaire değil. İnternet üzerinde herhangi bir kimseyle arkadaşlık ilişkisi kurmamak da buna dahil olacaktı. Cevabı evet olanların bunu da göz önünde bulundurmasını rica edeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.