Sosyal Medya ve Geleceği

kazuhir4

Kilopat
Katılım
29 Mart 2014
Mesajlar
586
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sosyal medya ve geleceği hakkında ki düşünceleriniz nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
10-13 yaş aralığı sosyal medyada çoğu yeri olgunluktan uzak konularla doldurduğu sürece gelecek açısından pek bir gelişme olmaz gibi görünüyor (küçük adamlar üzerine alınmasın) bunun üzerine egoist dişimsi yaratıklar da işgal ediyor (Egoist dişimsi yaratık ile kadın farklı şeylerdir ;) ) sosyal medyanın getirileri, evet var ama bu kadar ciddiyetsizlik bu kadar "Gerçek anlamda aptallık" sürdükçe sosyal medyada bize yer kalmayacak

Benden daha az radikal biri cevap yazsa da şöyle güzel ve sakin bir beyin fırtınası yapsak :D
 
Tahminlerimizin dışında bir durum olacaktır, bugün sosyal medya ile arkadaşlık, ilişkiler, kavgalar (yumruk yumruğa) başlatılabiliyor ve bir sürü sıralanabilecek örnekler mevcut.
Bu face nasıl bir şey bana da bi' tane açalım mı dediğimiz zamanlarda emin olun bugün ki durum aklımıza gelmemiştir.
 
Bence dozunda kullanmak ideal takıntılı olmamak yani yok son attığım fotoğraf kaç beğeni almış,yok kim yorum yapmış bunlar saçma şeyler.Ben de kullanıyorum ama fotoğraf falan paylaşmıyorum misal giriyorum caps bakıyorum ara sıra arkadaşlarımla sohbet ediyorum kısacası kafama takmıyorum gülmek eğlenmek için kullanıyorum.Dediğim gibi dozunda kullandıktan sonra sıkıntı olacağını düşünmüyorum ki günümüzde çoğu kişi bağımlısı sanal takipçinin derdine düşüyorlar bana saçma geliyor bu tür şeyler ama ne diyelim.
 
Sosyal medya yüzünden, ailelerin yuvası bile dağılabiliyor. Bu yüzden ebeveynler çocukları için önceden önlemini alması gerektiğini düşünüyorum.
Katılıyorum.Yaşı küçük kardeşlerimiz sosyal medya üzerinden hesap çalma vb. şeylere kalkışıyorlar ve sonucu onlar için kötü oluyor.
 
Katılıyorum.Yaşı küçük kardeşlerimiz sosyal medya üzerinden hesap çalma vb. şeylere kalkışıyorlar ve sonucu onlar için kötü oluyor.
Ortak fikirde olduğumuz için sevindim. Sizde benim gibi düşünüyorsanız ne mutlu.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı