Sosyal'de neden Witcher 3 nefreti var?

3 saat boyunca oynadim ama isinamadim oyuna. Sirf ben isinamadim diye de nefret duymam açıkçası. Diğer uyeler ise gommek veya yukseltmek icin elinden geleni yapar.
Benim aklıma ilk olarak @333365 geliyor.

Bir oyunu sevmek zorunda değilsiniz ancak bu kullanıcıya oyunu 2-3 saat oyunu oynayıp çamur atma hakkı vermiyor.

Elden Ring bana göre oynanış mekanikleri, yetenek ağacı ve farklı oynanış konusunda ilah seviyesinde bir oyundur, açıkçası rakibi olduğunu bile düşünmüyorum, inanılmaz bir combat mekaniği var oyunda, ama hikaye adına bildiğin iğrendiğim, beğenmediğim bir oyun, sırf bu yüzden de oynamıyorum, biraz denedim ama ne karaktere ne de oyunun evrenine bağlanamadığım için yarım saat sonra silip iade ettim. Zaten oyun da sana hikaye sunmak adına orada değil, aşırı zorlayıcı boss mekanikleriyle kendini bitmek bilmez bir aksiyonun içinde bulmanı sağlamak için orada.

Ama Witcher 3, karakterler çok iyi, atmosfer harika ötesi, müzikler inanılmaz, hikaye gayet iyi ve işlenişte çok iyi, harita dizaynı harika, bana hissettirdiği her şey üst düzey. Fakat combat mekanikleri tek düze, normal yani, aman aman hiçbir şey yok. Keza Witcher 3'te mükemmel combat mekanikleri sunup sınırsız bir aksiyon sağlamak için orada değil, müthiş atmosferi hissetmek, hikayeyi takip etmek ve oyunun evreninde kaybolmak için orada.

Bence oyunlardan nefret etmek yerine bu tür yapımları görebildiğimiz için şükretmeliyiz.
Witcher 3 ile Elden Ring zaten farklı kategorilerdeki iki oyun, Elden Ring bana göre de kendi türündeki en iyi oyun şu anda.

Herkesin kendi kararı kim demiş Witcher 3 nefreti var diye biri sever biri sevmez.
Herkesi katmadığımı zaten belirttim.

Forum için de bir nefret yok, sadece oyunu beğenmeyen kişiler var. Mesela benim pek sevdiğim bir oyun değil Witcher 3. Oyun ne kadar kötü ya da iyi bilemiyorum ancak fazla sabırlı biri olmadığım için aynı zaman da türü de sevmediğim için 2 saat oynayıp bıraktım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı