Sosyal'de rahatsız olduğum üye tipleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

jeffington

Hectopat
Makaleler
1
Evet ben başlıyorum:

1-Kendisinin teknoloji hakkında bilgisi olduğunu zannedip daha doğru düzgün sistem önerisi yapamayanlar.
2-Dikkat çekmek için saçma sapan konular açanlar. Örnek olarak: (Kıza açılamıyorum taktik verin, bilmem kaç yaşındayım boyum 1, 65, ileride boyum ne kadar olur eğv eğv.)
3-Daha yeni üye olmasına rağmen kendisini bir şey zannedenler.
4-Son olarak her zaman cümleye hocam kelimesi ile başlayanlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ben başlıyorum:

1-Kendisinin teknoloji hakkında bilgisi olduğunu zannedip daha doğru düzgün sistem önerisi yapamayanlar.
2-Dikkat çekmek için saçma sapan konular açanlar. Örnek olarak: (Kıza açılamıyorum taktik verin, bilmem kaç yaşındayım boyum 1, 65, ileride boyum ne kadar olur eğv eğv.)
Hocam ama başka hitap edecek kelime bulamıyoruz :D.
Kanka desek çok gevşek gelebilir, patron demek biraz itici duruyor, kardeş desek kendimi Bağcılarda hissediyorum.

Evet ben başlıyorum:

4- Gayet normal olduğunu düşünüyorum. Çünkü adamı tanımıyorsun ve ismini bilmiyorsun. Ne diyelim kayınço mu diyelim. Yapmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı