Sosyal'in artık eskisi gibi zevk vermemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burası bir teknoloji forumu. Buraya zevk almak için girilmez. İnsanlara yardım etmek veya yardım almak için girilir. Zaten 3-4 aydır burası teknoloji forumu olmaktan çıktı, kızlar soruyora döndü. Konu dışı katogerisi dışındaki sorulara cevap gelmiyor neredeyse. Burası zevk alınmak için girilecek bir forum olmamalı. Onun için başka forumlar var bkz: Kızlarsoruyor.
Buradaki insanlar da robot değil.
İnsanların neye cevap vermeyeceğine sen karar veremezsin.
 
Şöyle söyleyeyim, zamanında bu bahsedilen sunuculardan birindeydim. Önce girdim sunucuya, forumdan üç dört kişiyi hatırlıyorum sadece, bilenler bilir kendilerini. Linç ekibi diye bir rütbe vardı mesela sunucuda, konu linki atıp lobilerinde aşağı indirmek istedikleri üyeyi kızgın yüz yağmuruna falan tutuyorlardı. Bir kişi daha vardı ki bu sunucuda, beni o davet etmişti ama, sonra onun ayrıldığını gördüm, düşündüm kendi kendime, neden ayrıldı acaba diye. Sonra gördüm ki bu ortam kötü, ben de çıktım. Kimler yapıyor bilmiyorum ama böyle ortamlar var.
@Woolgatherer hatırlamadığım için üzgünüm lakin yetkin hala elindeyse bu arkadaşla özel iletişime geçip isimlerini almanı ve ifşa etmeni, gerekirse de ağır cezalar verilmesini istiyorum. Bu yapılan asla hafif bir şey değil. Affedilecek bir şey de değil.

@Samotne Ciasteczka eski isminle techno'sun sanırım, seni bazı aralıklarda görürdüm, bazı kitleden ayırmıştım seni zamanında. Eğer bu işlerde adının geçtiğini öğrenirsem senin adına üzülürüm sadece. Tavrım da değişir.
 
Bir Sylveon atasözü der ki;

1610923346536.png
 
Kankam, ne diyorsun? Atın kaçıyor, tut lütfen. Araya kaynatma falan filan. Aynen, kaynasın araya. Mazallah uçarız Sosyal'den falan. Tüh!
Tabii burada çok beğenisi olanlar üstün, biz yine altta kaldık. At falan ne alaka? Konu açıldığından beri saçmalıyorsun. Yok Bilal kankam, yok RPM'e laf sokmalar.
 
Vallahi neler neler varmış ya haberimiz yok :D

Ben bu foruma PC toplamayı öğrenmek için geldim ama itiraf etmeliyim ki beğeni ve mesaj kısmına çok taktım. Bütün gün forumda takılarak beğeni kasmaya çalışıyordum. (Sanki altın madalya vericeklermiş @Furisty) Tabii bu beğeni kasmaya çalışmam saçma sapan mesajlar doğurdu, işin özü özür dilerim.
 
Ek olarak size benden bi' tavsiye bence bu günden itibaren beyaz bir sayfa açın ve çok daha farklı bir üye olun. Daha az sinirlenin ya da daha çok yardımda bulunun. Tabii bu sadece bir tavsiye.
Foruma katılmış ilk Sylveon ile şu an olan farklı.

Yeri geldi bana da boş konu açıyorsun denildi, beğeni kasıyorsun dendi, kopyala mesaj dendi (1 mesaj yüzünden). Bazı konularda haklıydılar belki tam olarak onu kast etmeyip espiri yaptıklarını söyleseler bile.
 
@Samotne Ciasteczka eski isminle techno'sun sanırım, seni bazı aralıklarda görürdüm, bazı kitleden ayırmıştım seni zamanında. Eğer bu işlerde adının geçtiğini öğrenirsem senin adına üzülürüm sadece. Tavrım da değişir.
Evet eski ismim techno3030. Hayır, beğeni dilenmiyorum Discord'lardan, merak etme Feathers adam :3
Zaman geçti, büyüdük. Hala o çok sevdiğin oyuncaklarınla tüm gününü geçirip oynuyor musun? Hatta yüzlerine bakıyor musun bile? İlerde buraya girmezsin bile.
Doğrudur ama bence forumun o eski tadı vermemesinde gerçek yaşam dışında bir etki de bulunmakta.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı