Sosyal'in Eski Tadı Yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5 Aralık 2020 22.11 gözüküyor. Hatanız var. Cezanız tam 1 ay. Fazlalık yok zira sistem otomatik tanımlıyor süreyi.
1606894155202.png

Şahsen ben yazım kuralları uyarıları yüzünden girmiyorum, TDK forumu gibi, günün kasveti ve stresi yetmiyormuş gibi çocuk gibi azarlanıp saçma sapan uyarılar yiyoruz.

4 Kasım tarihinde başlayıp 4 aralıkta bitmesi gereken ifade yasağı cezam 6 aralık 00:00 olarak gözüküyor. Bu cezayı kim uzattı?
Biz de birer ay ifade yasağı almıştık. :D

@Berrkay kızgın atmış. Neden ki? Ama eğer ben atmış olsaydım gereksiz ifade gerekçesiyle çoktan uçurulmuştum.

Arkadaşlar hazır böyle bir konu açılmışken sorayım. Eski konuları/mesajları raporlamak ceza nedeni mi? Ben eski konuları raporladığım için ceza yemiştim ancak başka bir konuda bir moderatör eski konuları raporlamak ceza sebebi değil demişti.

Hem de 100 yıllık diye hatırlıyorum. Ama 100 yıl 100 gün bile olmadı.

Şu tatil ve forumu bırakma olayını artık kimsenin ciddiye aldığını düşünmüyorum. Zamanında bu olayı çok sevdiğim üyeler de yaptı ve genelde eskisinden daha aktif oldular. Genellikle sevilen üyelerin ilgi çekme çabası olduğunu düşünüyorum. İstisnalar var tabii(Caner uncu, yener999) fakat genel olarak durum bu. Üstüne alınan alınabilir, sorun yok. İnsan bir şeyi eleştirmeden önce kendi hatalarını da hesaba katmalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı