Spider-Man 2 PC portunu yapanlar tüm build dosyalarına ve assetlerin neredeyse tamamına ulaştı

Herhalde artık bu PC portu tamamlanırsa Spider-Man 2 PC'ye resmi olarak çıkartır mı Sony?
Alelacele çıkarıp Last of Us Part 1'den daha kötü bir facia ortaya atmazlar diye düşünüyorum. Bu ekip işini tamamlayıp düzgün bir port çıkarsa da Sony bekleyecektir. Ha sızıntı dosyalarından yararlanarak iş yapan bir ekip oyunun optimizasyonunu vs. oturtup oyunu tam bir şekilde PC'ye çıkarırsa fakat Sony 1-2 yıl daha beklerse alay konusu olur.
Oyunu bedava mı alacağız yoksa crack gibi mi olacak?
Port işiyle uğraşanların insafı. Ya direkt tüm dosyaları Reddit vb. yerlerde yayarlar ya da Discord gibi yerlerde parayla satarlar.
 
Kesinlikle sağlıklı değil Wolverine oyunda ses diye bir şey yok adamlara vurunca aşırı komik mobil oyun sesi gibi bir şey çıkıyor mesela adam gibi bir şeyleri çalıştırmak için konsola girip bulmanız lazım ama bunların hepsi normal sonuç olarak oyun çıkmaya yakın bile değil zaten oyun oynuyormuşsunuz hissiyatı vermiyor.
 
Insomniac Games hacklenince ve ele geçirilen dosyalar hacker grup tarafından yayınlanınca(veya sızdırılınca da diyebiliriz) içinde 2032'ye kadar olan planlardan daha çıkmamış ve 2025'te PS5'e özel çıkması beklenen Wolverine oyununun PC buildine kadar her şey sızdı. Daha çıkmamış olan Wolverine oyununun PC buildi çoktan yayınlandı ve PC'de oynanabiliyor. Spider-Man 2 tam bir oyun olduğu için uzun sürüyor fakat sızan dosyalar sayesinde Spider-Man 2'de PC'de oynanabilir olmak üzere.


Oyun çok düzgün çalışmayacaktır fakat sızan dosyalardan yararlanılması ve sızan dosyalar arasında PC build içeriğinin olması sayesinde bu grup bu kadar iyi çalışabiliyor. Dediğim gibi daha çıkmamış Wolverine oyununun bile PC buildi sızdığı için yine bir ekip o oyunun pre-alpha versiyonunu PC'de oynanabilir yaptı.
Wolwerine buildini nerden bulabiliriz?
 
Bir grup kendi basina oyunu PC'ye port mu ediyor? Muthis.

Koskoca firma da bir oyunu adamakıllı olarak PC'ye portlayamıyor. Bunun örneğini The Last of Us Part 1'den görebilirsiniz. Bakalım, sözde The Last of Us Part 2'de PC'ye çıkacak da umarım Sony rezillik yapmaz hatta The Last of Us 2'yi de bu grup portlasın :D
 
Sıfırdan yapacak olsalardı Pazar günü başlayan işi şimdi bitirmeleri imkansız olurdu hocam. Şahsen ben konuyu açarken iddia ibaresi kullanıp ana mesajda özellikle belirtirdim. Sıfırdan oyun yapma işini 200GB'lık GTA 5 kaynak kodu sızıntısı sonucu yapan çıkabilir.

Bu uzun vadede PC oyuncuları için iyi değil hocam. Sızıntılara karşı daha iyi güvenlik önlemi almak yerine PS özel oyunların PC buildini daha geç yapmaya başlayabilirler. Sonuçta bu işi yapan ekip ortada var olan test aşamasındaki sızan PC buildini kullanarak yapıyor işini.

@AsdAsLAYEr hocam Wolverine'in sızan PC versiyonunu oynamıştı. Kesin sonuç vermese de onun Wolverine oyunundaki deneyimi optimizasyon hakkında bilgi verebilir.
neden daha geç yapsınlar ki? bağlantıyı kuramadım. Tam aksine bilgisayara getirdikleri her oyun ceplerini ekstra ekstra dolduruyorken yakında aynı gün pcye çıkan exclusive oyunlar görürsek şaşırmayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı