[Spoiler]Cyberpunk 2077 en iyi son

3. yazdığın şekilde bitirdim oyunu.
Her sonda mutlaka ölüyoruz. Ben hem V'nin yaşadığı hem de Silverhand'in başka bir bedende canlandığı bir son bekliyordum. Böyle V ve Silverhand'in karşılıklı geldiği ve el sıkıştığı filan ama koymamışlar böyle bir son :D
Bi ihtimal DLC'de yaşarız belki be :D
Ama oyunun esinlenildiği yerde ölüyordu ana karakter. Johnny Mnemonic'di galiba

En iyisi yedinciama birnevi çatıda seçtiğimiz sonlardan birinin aynısı. Sadece Rogue yaşıyor.

Gizli bir son var deniyordu gizli son bunların içinde mi?

7. gizli son. Ama eksik. Yardım almadan arasakaya dalıyoruz o sonda. Çatıdaki konuşmalardan birinde ise yardım alarak dalıyoruz.

kırmızı hap Jhonny'i dizginleştirirken mavi hap tam tersini yapıyordu. Bir dahaki oynayışımda Full kırmızı hapı seçeceğim. Belki bu şekilde v sonda yaşar.

Hayır bütün sonlarda aynı şey hocam. Zaten hapları siz seçmiyorsunuz diye hatırlıyorum.

En iyisi yedinciama birnevi çatıda seçtiğimiz sonlardan birinin aynısı. Sadece Rogue yaşıyor.

7. gizli son. Ama eksik. yardım almadan arasakaya dalıyoruz o sonda. Çatıdaki konuşmalardan birinde ise yardım alarak dalıyoruz.

Bence de en iyisi 7. son ve 7.
Sonu bitirdim fakat öbür sonlara göre acayip zor. Karakter 45 seviye de her şeyi geliştirdim fakat o sonda gelen düşmanlar kafadan bile tek yemiyor fakat siz tekte falan ölüyosunuz gibi ama çok eğlendim 7. sonu zorlanarak oynarken.

Ben ikinci sonla bitirdimim. Bence güzeldi. Witcher'daki gibi sinirlendiğim bir son değildi en azından.

3. yazdığın şekilde bitirdim oyunu.
her sonda mutlaka ölüyoruz. Ben hem V'nin yaşadığı hem de Silverhand'in başka bir bedende canlandığı bir son bekliyordum. Böyle v ve Silverhand'in karşılıklı geldiği ve el sıkıştığı filan ama koymamışlar böyle bir son :D

Resmime bakın hocam bayağı bir zaman geçmiş ama var :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı