Spor programı iyi mi?

Daha önce spora gittim 4-5 ay yaptım sonra 1-2 ay bıraktım. Şimdi yeniden başka bir yerde başladım. 178-75 kiloyum yağ oranım 21 haftada kaç gün gitmem iyi olur bir de attığım program iyi mi sizce? Daha öncekine göre hafif geldi bana da size de sormak istedim.

Eki Görüntüle 2020704
antrenman öncesi yürümek çoğu ptnin insanlara dayattığı gereksiz bir şeydir ısınmak için yapacagın hareketi önce hafif kiloyla yap. kardiyo yapacaksan antrenman sonu yap ki başında yapıp performansını düşürme.

Daha önce spora gittim 4-5 ay yaptım sonra 1-2 ay bıraktım. Şimdi yeniden başka bir yerde başladım. 178-75 kiloyum yağ oranım 21 haftada kaç gün gitmem iyi olur bir de attığım program iyi mi sizce? Daha öncekine göre hafif geldi bana da size de sormak istedim.

Eki Görüntüle 2020704
sırt için 1 hareket daha ekleyebilirsin low row falan 2 hareket yetmez

Eki Görüntüle 2020704
göğüs için incline dumbell press ekle üst göğüsü çalıştırır üst göğüs göğsün daha dolu durması için en önemli kısım

Eki Görüntüle 2020704
omuz için tek hareket hayatta yetmez omuzun 3 farklı kısmı var hepsini çalıştırmalısın lateral raise ve face pull ya da face pull yerine reverse machine fly yapabilirsin

Eki Görüntüle 2020704
biceps ve triceps için de 1er hareket yetmez biceps için z bar curl ve triceps için skull crusher eklenebilir ama skull crusherda formu tutturamazsan dirsege yüklenebilir o yuzden pushdownın halatla yapılan versiyonu var onu da ekleyebilirsin

Daha öncekinde buna yakın bir şeyler yapıyordum nasıl sence yapayim mi attığım programı.
10dk koşu bandını sona al

Son düzenleme:
Antrenman öncesi yürümek çoğu ptnin insanlara dayattığı gereksiz bir şeydir ısınmak için yapacagın hareketi önce hafif kiloyla yap. kardiyo yapacaksan antrenman sonu yap ki başında yapıp performansını düşürme.

Sırt için 1 hareket daha ekleyebilirsin Low row falan 2 hareket yetmez.

Göğüs için incline dumbell press ekle üst göğsü çalıştırır üst göğüs göğsün daha dolu durması için en önemli kısım.

Omuz için tek hareket hayatta yetmez omuzun 3 farklı kısmı var hepsini çalıştırmalısın lateral raise ve face pull ya da face pull yerine reverse machine fly yapabilirsin.

Biceps ve triceps için de 1'er hareket yetmez biceps için Z bar curl ve triceps için skull crusher eklenebilir ama skull crusherda formu tutturamazsan dirsege yüklenebilir o yuzden pushdownın halatla yapılan versiyonu var onu da ekleyebilirsin.

10dk koşu bandını sona al.

Şu an böyle.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-12-10 174521.png
    Ekran görüntüsü 2023-12-10 174521.png
    13,4 KB · Görüntüleme: 30

Technopat Haberler

Geri
Yukarı