Spor programı nasıl?

Tamamdır teşekkürler.

Programın PDF veyahut Excel üzerinden hiç bunlar yoksa yazılı bir şekilde set, tekrar, tempo düzeylerini ve aynı zamanda hareketlerin tam adlarını ( adlarını bilmiyorsan senin nezlinde karşılığını ) detaylı ve temiz bir şekilde yazıp yollarsan programını inceler, gerekli düzenlemeleri yapar ve daha sistematik hale getirebilirim.

Bu bilgilerin içine boy uzunluğun, kilon, genetik hastalık yatkınlıkları, geçmiş dönem kırık ve çıkıkları, ağrılar ve sızıları, zorlandığın durumları da eklersen benim açımdan programı düzenleme kısmında daha yararlı olur.

Programın PDF veyahut Excel üzerinden hiç bunlar yoksa yazılı bir şekilde set, tekrar, tempo düzeylerini ve aynı zamanda hareketlerin tam adlarını ( adlarını bilmiyorsan senin nezlinde karşılığını ) detaylı ve temiz bir şekilde yazıp yollarsan programını inceler, gerekli düzenlemeleri yapar ve daha sistematik hale getirebilirim.

Bu bilgilerin içine boy uzunluğun, kilon, genetik hastalık yatkınlıkları, geçmiş dönem kırık ve çıkıkları, ağrılar ve sızıları, zorlandığın durumları da eklersen benim açımdan programı düzenleme kısmında daha yararlı olur.

Valla helal olsun sana. Artık bu gidişle ileride dijital antrenörlük tarzı şeyler de çıkar.

Vallahi helal olsun sana. Artık bu gidişle ileride dijital antrenörlük tarzı şeyler de çıkar.

Bu Bir Eleştiri Yazısıdır. Hiçbir Şekilde Kurumların İtibarını Bozma Amacım Yoktur!

Teşekkürler elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu platformda genç arkadaşlarımızın olduğunu ve gittikleri spor salonlarında kalifiyeli antrenör bulamadıklarının farkındayım. Özel bir antrenörün aylık fiyatı 3500-4000 civarı olduğunu düşünürsek ve bu ücretin 10 / 15 ders şeklinde sınırlandırılıp sömürge stratejisi izlendiğini varsayarsak, gençlerin kaliteli şekilde fitness ( fitness bir sağlık sektörüdür. ) Hizmeti bulması bile imkansız hale gelmiştir.

TVGFBF'nin kanunen spor salonlarını zorunlu bağlaması buna karşılık vermiş olduğu eğitimleri kalitesiz bulmamdan aynı zamanda lise mezunu kişilerin ücret ödeyerek bu ücretin karşılığında yetersiz eğitim almaları ve aldıkları sertifikalar ile 2 yıl çalışma ile " Fitness " alanında spor salonları açmaları Fitness'ı bir spor branşı olarak lanse etmeleri benim nezlimde olumsuzdur.

Artık TVGFBF'nin sertifika verirken en az 2 yıl spor geçmişi olmasına aynı zamanda üniversitelerin ilgili bölümlerinden ( BESYO'ya bağlı bölümler ve Spor Bilimleri Fakültelerine bağlı bölümler ) mezunlarına veyahut mezun adaylarına sertifika vermesi ( ki elinde üniversite lisansı bulunan birinin bu sertifikayı almasına gerek yoktur. Fakat spor salonu açan yöneticilere kanunen 1 seviye ve 2 seviye antrenör zorunluğu verilmesi bu sertifikaya Lisans mezunlarının iş bulabilmesi için zorunlu olarak mezunları veya mezun adaylarını bağlamış durumdadır ) bu bakımdan yeniden politikalarını gözden geçirmeleri gerekir.

Spor bakanlığı tesislerin ve işletmelerin yönetimini ilgili federasyonlara, denetimini ise il ve ilçe Spor bakanlıklarına bağlı denetçilere bırakmıştır.

Bu denetçilerin vasıflı olmaları ve kanun nezdinde bilgi sahibi olmaları durumu da tartışmalıdır. Hakkınızda vereceği yanlış bir denetleme raporu sizin antrenörlük hayatınızı riske sokabilmektedir.

Bu nedenden ötürü şahıs şirketi açılması ve gerekli altyapı oluşturulduktan sonra kendi adına internet üzerinden çalışmak daha zahmetsizdir.

Eğere eşit gelişim gösterdiyse tüm kas grupları iyi bir kardiyo ile bu program yürütülür. Ama forma bakmak lazım. Geri kalan kas grubu varsa o kasa yönelik antrenman değiştirilmeli.

En kısa zamanda gönderirim, çok teşekkür ediyorum hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı