Spora yeni başlayan biri için öneriler

MalanR1S

Femtopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1-2 ay önce asosyal hayatımdan bıktığım için 80 Kg'lık bir ağırlık seti aldım düz bar, Z bar, dumbell barı falan 1,5 ayda 98 kilodan 85'e kadar düştüm ama tabii ki de yağ yakmam gerek. Ayrıca yeme düzenim de yok. Spora uygun yeme düzeni ve bir program da iyi olur. Bu konuda yardım edebilecek veya kaynak önerebilecek var mı acaba? Çok teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 1-2 ay önce asosyal hayatımdan bıktığım için 80 Kg'lık bir ağırlık seti aldım düz bar, Z bar, dumbell barı falan 1,5 ayda 98 kilodan 85'e kadar düştüm ama tabii ki de yağ yakmam gerek. Ayrıca yeme düzenim de yok. Spora uygun yeme düzeni ve bir program da iyi olur. Bu konuda yardım edebilecek veya kaynak önerebilecek var mı acaba? Çok teşekkürler şimdiden.
Bence en yakın zamanda fitness hocası bulmalısın.

Bu siteden kalori ihtiyacınızı hesaplayıp, almanız gereken kalori çerçevesinde temiz karbonhidrat, yağ ve proteinleri yiyebilirsiniz. Bence 1000 kaloriden fazla açık bırakmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı