Spotify iadesi nasıl alınır?

• Konuyu başlatan Kartex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 19.877
Ödeme gününden önce iptal edince kart bilgilerini kaldırıyorlar. Keşke bugünü beklemeden yapsaydın.

Ödeme bugün gerçekleşti ve çoğu kişi iade etmeyi başarmış?

Buradan destek yerinden hangisine basacağım? Üyelik kısmından yapacağım değil mi?

Herhangi bir seçeneğe girin. Oradan Diğer seçeneğine tıklayın. Altta çıkan 'Hala yardıma ihtiyacım var' butonuna tıklayın ve destek ekibiyle iletişime geçin.

Üyelikten sonra da ödemelerle ilgili yardıma ihtiyacım var.

Sizin söylediğiniz diğer ay için ödememe yöntemi. Verdiğiniz adımlarda 26 TL'si iade edilmeyecektir. Sadece diğer ayın planını iptal edecektir.

Herhangi bir seçeneğe girin. Oradan Diğer seçeneğine tıklayın. Altta çıkan 'Hala yardıma ihtiyacım var' butonuna tıklayın ve destek ekibiyle iletişime geçin.

Sizin söylediğiniz diğer ay için ödememe yöntemi. Verdiğiniz adımlarda 26 TL'si iade edilmeyecektir. Sadece diğer ayın planını iptal edecektir.
Hmm , şey ben orayı yaptım açıklama istedi durumu izah ettim . İade alıcak mıyım?
Bide çözüm olarak nasıl işaretlenir bilmiyorum.
Ödeme gününden önce iptal edince kart bilgilerini kaldırıyorlar. Keşke bugünü beklemeden yapsaydın.
Deneme sürümü kullanıyordum keşke bi mesaj yollasalardi deneme sürümünuzun süresi bitiyor diye :/ YouTube premium adamdır cidden en azından adamlar bi mesaj yolluyor .

Son düzenleme:
Ödeme Yaptıgın Kartının İşlem Geçmişini Ss Al Kullanıcı İd İle Birlikte Spotify A Mail At Benden Habersiz Ödeme Yapılmış Ücret İadesi İstiyorum Diye Ben Yaptım 2 Hafta İçinde İade Ediyolar

Hmm , şey ben orayı yaptım açıklama istedi durumu izah ettim . İade alıcak mıyım?
Bide çözüm olarak nasıl işaretlenir bilmiyorum.

Deneme sürümü kullanıyordum keşke bi mesaj yollasalardi deneme sürümünuzun süresi bitiyor diye :/ YouTube premium adamdır cidden en azından adamlar bi mesaj yolluyor .
YouTube Premium varsa YT Music kullan boşver Spoti falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı