SSD + SSD vs. SSD +HDD

PUBG SSD'ye mi kurulu? SSD modeli nedir? Hatta tam sistem belirtsen daha iyi olur, sorunun kaynağının depolama birimi olduğuna emin misin? 8 GB tek kanal RAM kullanıyorsan ondan da kaynaklı olabilir.
PUBG SSD'ye mi kurulu? SSD modeli nedir? Hatta tam sistem belirtsen daha iyi olur, sorunun kaynağının depolama birimi olduğuna emin misin? 8 GB tek kanal RAM kullanıyorsan ondan da kaynaklı olabilir.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    238,1 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
@Mahmut Bilgen SSD hızların iyi. Sen bunu bir indir tarama yap virüs falan varsa temizleyip yeniden başlatırsın, PUGB oyun dosyalarını onarma gibi bir seçenek varsa onu yap bir de bakalım hala devam edecek mi.

@Mahmut Bilgen SSD hızların iyi. Sen bunu bir indir tarama yap virüs falan varsa temizleyip yeniden başlatırsın, PUGB oyun dosyalarını onarma gibi bir seçenek varsa onu yap bir de bakalım hala devam edecek mi.

Bu hardisk testi çok düşük deilmi

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    257,5 KB · Görüntüleme: 26
@Mahmut Bilgen normal bir 7200 RPM HDD'den yaklaşık iki kat daha yavaş ama ölümcül olduğunu söyleyemem. Depolama için iş görecektir ama oyun yüklenmemeli içerisine.
Zaten pugb kurarken bir dosyayı buraya kuruyor o sorun burdan kaynaklandığını düşünüyorum depolama olarak da

Bunu kullanmayı düşünüyorum
Bütçe meselesi olduğu için değişir önerimiz. Bütçeniz ne kadar?

Bunu depolama için kullanmayı düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı