WD'nin blue serisi 500 GB 5400 RPM bir diskti. Satın alındığından beri üzerinde olan.İmzana bakacak olursak eski HDD den İNTEL atomlardan kalma.
WD'nin blue serisi 500 GB 5400 RPM bir diskti. Satın alındığından beri üzerinde olan.İmzana bakacak olursak eski HDD den İNTEL atomlardan kalma.
Aralarındaki fiyat farkı ne?WD'nin blue serisi 500 GB 5400 RPM bir diskti. Satın alındığından beri üzerinde olan.
700 TL vardır. Değdi mi sonuna kadar?Aralarındaki fiyat farkı ne?
Sanırım siz profrssional bir grafik tasarımcısısınız ve render konulu işlere aşırı yüksek bir ilginiz var (!)Geçen hafta bi' sinirle gittim 2 TB SSD aldım. Hatta gazımı alamayıp bir de sistem toplayıp döndüm eve. Bu mesajı Threadripper'li bilgisayarımdan yazıyorum.
250 GB'a arşiv, Windows 10, oyun vs. kurabilir misiniz?İlk sayfadaki mesajımda anketin saçma olduğunu, fiyatı görmezden gelirsek 500 GB SSD'nin daha mantıklı olduğunu yazdım.
Ayrıca ne işte kullanılacağının fiyatla pek ilgisi yok. Profesyonel olmayan kullanıcılar bile depolama birimlerindeki hız farkından büyük oranda etkileniyor.
Aralarında 700 TL fark olması imkansız daha fazla olmalı. Link atar mısınız ?700 TL vardır. Değdi mi sonuna kadar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.