SSD vs HDD

Hangisini alırsınız?

• Oy verenlerin toplamı
    76
250 GB civarında deseydi fikrim değişebilirdi, ancak kapasite yeterince büyük. Böyle bir durumda ne için kullanacağı fark etmez, her türlü SSD alınır.
Hocam ona bakarsak 2 TB SSD'de 250 GB SSD'yi boyut olarak katlar tost yapar ama fiyat farkı var.
Hocam ona bakarsak 2 TB SSD'de 250 GB SSD'yi boyut olarak katlar tost yapar ama fiyat farkı var.
1 TB Harddisk fiyatina 250 GB SSD alınabiliyor.

Dünyanın en saçma anketlerinden biri olsa gerek. intel core2 duo e8400 mü i9 9900k mı gibi birşey oldu bu. Tabi aradaki fiyat farkına bakarsanız.

1 TB Harddisk fiyatina 250 GB SSD alınabiliyor.
1TB HDD olan bir link ile 250 GB SSD olan bir alışveriş sitesi linki atar mısın ?

İlk sayfadaki mesajımda anketin saçma olduğunu, fiyatı görmezden gelirsek 500 GB SSD'nin daha mantıklı olduğunu yazdım.
Ayrıca ne işte kullanılacağının fiyatla pek ilgisi yok. Profesyonel olmayan kullanıcılar bile depolama birimlerindeki hız farkından büyük oranda etkileniyor.

Linkteki konuya bakarsanız anketi neden oluşturduğumu anlayacaksınız.

Bu biraz acımasız olmuş. Bazı önlemlerle bu kullanım %0' a çekilebiliyor.

Geçen hafta HDD bozuldu ve bende bir sinirle gittim Samsung 1 TB QVO SSD aldım. Hayat SSD'de. 3 saniyede kullanılabilir masaüstü, programları daha hızlı açılması ve nicesi. Mesele GTA V'i açtığımda story mod'a 10 dakikadan daha fazla süren bekleme sürelerine sahipken şimdi 3 dakikada açılıyor.

Geçen hafta HDD bozuldu ve bende bir sinirle gittim Samsung 1 TB QVO SSD aldım. Hayat SSD'de. 3 saniyede kullanılabilir masaüstü, programları daha hızlı açılması ve nicesi. Mesele GTA V'i açtığımda story mod'a 10 dakikadan daha fazla süren bekleme sürelerine sahipken şimdi 3 dakikada açılıyor.
İmzana bakacak olursak eski HDD den İNTEL atomlardan kalma.
1 TB lik SSD ile 500 GB 5400 Rpm HDD nin fiyatı aynı olsa gerek (!).

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı