Bir bug herhalde. Arada bilgisayardan giriyorum, bilgisayarım Windows 10.
250 GB SSD ye vereceğin para ile 250 GB lik HDD al kalan parayla gez dolaş eğlen hatta ondan da kalan ile termal macun filan al.
Hayır SSD , HDD den daha iyi fakat fiyat konusunda değil yani sana 1TB SSD mi verelim yoksa 1TB lik HDD mi deseler ben SSD derim.Bence sana yüklü miktarda ödeme yaptı HDD firmaları ki batmakta olan HDD piyasasını yeniden canlandırırsın diye. HDD'leri bu kadar göğe çıkardığına göre düşünmüyor değilim.
En pahalı SSD'yi seçip en ucuz HDD'yi karşılaştırıyorsunuz. Bir de saçma bir şekilde fiyat farkı var HDD alınır diyorsunuz.
Alıntı yaptığın mesajımda 189 liralık 240 GB SSD linki verdim. Gayet kaliteli bir ürün. Elle tutulur yani...WD Green 240 GB SSD bile 230 TL. 190 TL' ye SSD buluyorsan al. Hatta bana linkini at, elle tutulur bir şeyse ben de alırım. En pahalı SSD'miş![]()
| Total Bytes Written (TBW): | 40 Terabyte Variante 80 Terabyte Variante 120 Terabyte |
@Amiidamaru
Aşağıdaki postu okumanızı öneririm. SSD'ye DRAM eklememenin ömrünü yarısına indirdiği bir gerçek.
![]()
Crucial BX500: Neue Einsteiger-SSD in den Startlöchern
Crucial hat eine neue SSD der für Einsteiger konzipierten BX-Serie angekündigt. Die BX500 SSD mit SATA soll „demnächst erhältlich“ sein.www.computerbase.de
Total Bytes Written (TBW): 40 Terabyte
Variante
80 Terabyte
Variante
120 Terabyte
Bu değerler Crucial BX500 120/240/480 GB'lık modellere ait. Buna karşın Samsung 860 Evo 250GB, 150 TBW'lik bir değere sahip.
![]()
Samsung 860 EVO | Consumer SSD | Specs & Features | Samsung Semiconductor Global
860 EVO delivers 2.5-inch, M.2, mSATA form factors and capacities ranging from 250GB to 4TB. Download 860 EVO firmware, driver, and more.www.samsung.com
Crucial'dan yeni haberim oluyor. Kötü demiyorum, forumdaki bütün yorumları okuyup da cevap yazıyorum. Fakat HDD'in karşısında avantajlı tutmak için bu kadar ucuz bir modele yöneldiğiniz zaman yarı ömürlü bir SSD alacağınızdan haberiniz olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.