Steam hesabım ve CS:GO envanterim çalındı

Sana diyoruz ki telefon numarası kolay kolay değiştirilmiyor anladın mı? Yeni numarayı kayıt ettirebilmen için eski numaraya gelen kodla onay vermen gerekiyor.

Hesap bilgilerini Steam Guard kodu ile birlikte üçüncü parti sitelere girdiğiniz an hesabınız patlayabiliyor. Bilgileri kendi elinizle girip onayladığınız için ne bir onay mesajı geliyor, ne de herhangi bir şey.

Forumda açılan benzer konulara göz atarsanız birçok kişinin aynı sorunu yaşadığını görebilirsiniz.

Kısacası, bilgileri kendi elinizle teslim ederseniz Steam Guard size %100 koruma sağlamaz. Hesapların çoğu oltalama (Phishing) yoluyla çalınmakta.
 
Birisi Steam hesabımın e-posta, telefon numarasını değiştirmiş ve envanterimdeki her şeyi çalmış. Steam'e bildirdim ama çalınan skinlerin geri geleceğini sanmıyorum. Skinlerimi çalan hesabı çalmam lazım tek çözüm bu gibi geliyor bana. Yardım edebilecek var mı acaba? Tüm emeğim çalındı. Lütfen yardımcı olur musunuz? Hesap çalmayı bilin var ise lütfen ulaşsın ücret öderim yeter sorun yok yeter ki envanterim geri gelsin.

Dostum sana bir ders olsun, bende hacklendim ve tüm şeylerim silindi veya çalındı (bilmiyorum hacker naptıysa yaptı artık) Allah'tan Steam Guard vardı ondan Steam'im çalınmadı.
 

Geri
Yukarı