Steam hesabımın çalınmasından endişeliyim

Arkadaslar 23 Nisan'dan beri hicbirgün rahat olamadım artık rahat olmak istiyorum. Ilk oncelikle hesabım çalınıyordu ama bende Steam Guard vardı ve girmesini engellemiş. Ben gene önlem amaclı mobil kimlik doğrulayıcı ekledim. Şifre değiştirdim ama ona rağmen hala bir korkum var. Sizce adamlar guard kodunu bir yerden öğrenip girebilirler mi? Çok kötü haldeyim.
guard için gmail lazım gmailini kimseye vermediğin sürece sıkıntı yok he hala endişeliysen şifrene _?. gibi şeyler koy bulunması cok zor ya da sevdiğin şeylerin ilk harflerini alarak sonra sayı ve ._? koyarsan bulunması ebeyce zor olur bende senin gibi böyle çok şaçma şeylere kafam takılı kalıyor ve kötü hissediyorum

Mobil işletim sistemleri hakkında çok fikrim yok. Ama Steam uygulamasına girişte sistemin şifre istemesini ayarlayabilirsin. Büyük ihtimalle işletim sisteminin içinde uygulama şifreleme ayarı vardır.

Mesela Microsoft Authenticator uygulaması girişte sistemin güvenlik ayarını tekrar girmenizi istiyor.
Uzun süre Google uygulamasını kullanıp, bu yazılıma geçiş yaptım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı