Steam mi Epic Games mi?

Steam mi Epic Games mi?

  • Steam

    Oy: 398 80,6%
  • Epic Games

    Oy: 96 19,4%

  • Oy verenlerin toplamı
    494
  • Anket kapandı .
Steam çünkü Epic Games'in daha indirme paneli doğru göstermiyor ve aşırı hantal.
 
Epic Games'in arayüzü düzelmeli. Sosyal kısımlar gelmeli onun dışında sıkıntı yok benim için. Bir de mobil uygulama gelmeli bence.
 
Arayüz, profil, pazar konusunda Steam ve istediğim oyunun fiyatı yakınsa Steam'dan alırım. Fakat Epic Games'in fiyatları çok daha cazip. Mesela Steam'de Rdr 2 149.99 TL, Epic'te Detroit Become Human + Rdr 2 90 TL.
 
Epic Games ücretsiz oyun falan veriyor iyi güzel ama kendisini hiç sevemiyorum. Metro Exodus ve Hitman 3 Epic Games ile yapılan anlaşmadan dolayı ilk 1 yıl Steam'e gelmedi, sadece Epic'te satıldı. Tabii oyuncuların %90'ı Steam'i kullandığı için bu iki oyunda çıkış döneminde kötü sattı ve potansiyelleri boşa harcanmış oldu.
 
İkiside aynı şey ama Epic ile korsan arasındaki tek fark birinde para ödemen.
Yani, doğru düzgün hizmet alamıyorsan niye para veresin?👍
Hayırdır Epic parayı cukkalıyor mu? Epic Steam'den daha az komisyon kesiyor bu arada haberin olsun. Yani 50 TL'lik oyunu Steam'den aldığında üreticiye 40 TL gidiyorsa, Epic'te 45 TL gidiyor. Bu konuya hiç girmeyelim o yüzden.

Soruya gelecek olursak tabii ki Steam. Steam o kadar uzun zamandır var ki, neredeyse bütün eksikliklerini giderdi, yalnız bir oyun platformu olmaktan öteye geçti. Profil, oyun incelemeleri atölye vs. hepsi değerli şeyler. Epic Games de gayet kullanıcı dostu fakat Steam kadar eski değil, eksiklikleri var hala. Fakat dağıttığı oyunlar olsun, verdiği kuponlar olsun; hepsi hoşuma giden şeyler.

Kullanıcı olarak ikisinden de faydalanıyorum. Birinden birini seçmek zorunda değilsiniz, ikisini de indirin bence.
Hayır, parayı cukkalıyor anlamında dememiş. Seninde belirttiğin üzere Epic games'in para karşılığında oyunu indirmek dışında pek bir hizmet sağlamadığı anlamında söylemiş. He Epic he korsan, ikisinde de oyun iniyor, ikisi de ekstra hizmet vermiyor anlamında.
 
Son düzenleme:
İmkan varsa ikisini de indirin derim hocam ama arasından Steam derim ben. Oyun yelpazesi çok daha geniş, doların olan fiyatından çok daha altından hesaplayarak oyunları normalden çok daha ucuza almanıza imkan da tanıyor. Belirli zamanlarda da çok iyi indirimler yapıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı