Kasalar uzun vadede kesin kâr getirme olasılığı yüksek itemler. Rozet işlemek kısa vadede yüksek kâr getirme olasılığı olsada düşük olan itemlerdir.hocam kasalara yatırım yapmak daha karlı gibi bence.
Kasalar uzun vadede kesin kâr getirme olasılığı yüksek itemler. Rozet işlemek kısa vadede yüksek kâr getirme olasılığı olsada düşük olan itemlerdir.hocam kasalara yatırım yapmak daha karlı gibi bence.
Aynen öyle hocam. Yeni operasyon gelsin, kasaları alıp satacağım sürekli.hocam kasalara yatırım yapmak daha karlı gibi bence.
Kısa vadede de kar ettiriyor. Arz talep dengesi bunu gerektiriyor.Kasalar uzun vadede kesin kâr getirme olasılığı yüksek itemler. Rozet işlemek kısa vadede yüksek kâr getirme olasılığı olsada düşük olan itemlerdir.
Katlama olayı falan nasıl oluyor birisi açıklayabilir mi?
Hocam tam olarak nasıl yapacağız. Oyun alıp kart düşürmeyi biliyorum da bunu bilmiyorum. YouTube'a ne yazarsam bana öğretici bir içerik çıkar acaba?
Önerim Valve Complete pack alın indirimde sonra Idle Master kullanıp kartları düşürün daha sonra ise oyunları iade edin.
İsterseniz bunun için bir sunucu açabiliriz?
Kaç numaralıyı denediniz hocam?Eki Görüntüle 1491328
0,32 kuruşluk şey çıktı.
Hocam iki tane kartın fiyatı acayip uçmuş. Yüksek ihtimal ile o karttan pazarda kalmadı satanlarda nasıl olsa yok diye koymuş en yüksek fiyata.Ya hocam dediğiniz fiyatlar uyuşmuyor ki 9 dediğiniz set 22 lira olmuş bu nasıl iş?
Peki şu an önerebileceğiniz ucuz set var mı kazandıracak?Hocam iki tane kartın fiyatı acayip uçmuş. Yüksek ihtimal ile o karttan pazarda kalmadı satanlarda nasıl olsa yok diye koymuş en yüksek fiyata.
Hocam yakın zamanda bakmadım en sok baktıklarımı da rehbere koydum. 9 Numara dışında diğer numaralara yönele bilirsiniz.Peki şu an önerebileceğiniz ucuz set var mı kazandıracak?
İlk başta 1 numarayı yapmıştım. Onda da fiyatlar baya artmış. Şu an büyük ihtimalle hepsinin fiyatı uçmuştur.Hocam yakın zamanda bakmadım en sok baktıklarımı da rehbere koydum. 9 Numara dışında diğer numaralara yönele bilirsiniz.
Hocam rehberi burada paylaşınca pazara ani yığılım oluyor bütün kartlar bitiyor. Rehberi genelde ilk görenler daha şanslı oluyor. 7 Numaraya baktınız mı?İlk başta 1 numarayı yapmıştım. Onda da fiyatlar baya artmış. Şu an büyük ihtimalle hepsinin fiyatı uçmuştur.
Haklısınız hocam. Rehberi gören ve deneyen çok olunca fiyatlar yükseliyor haliyle. 7 Numaraya da baktım ama o riske girmeye değecek bir şey değil. En iyisi 9 lira olandı da kaçmış artık. Bir dahaki rehber ne zamana olur hocam? Ona beni de etiketlerseniz müteşekkir olurum.Hocam rehberi burada paylaşınca pazara ani yığılım oluyor bütün kartlar bitiyor. Rehberi genelde ilk görenler daha şanslı oluyor. 7 Numaraya baktınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.