Su diyeti yapmak sağlıklı mıdır?

Rica ederim. Hızlı kilo vermek istiyorsanız, Fitness'a gidebilirsiniz. Şekersiz olmasıyla beraber, yeşil çay, kahve gibi metabolizma arttıran içecekleri içmeniz yararınıza olacaktır. Doğallıktan yana gidip, her acıktığınızda yemek yerine, kendinize yaptığınız salatayı yiyebilirsiniz. Ekstra bi' bilgi daha vereyim istikrar açısından. Vücudunuz susadığı zaman, acıkmayla aynı sinyali verir. Her acıktığınızda su içip 10 dakika kadar beklerseniz ve açlığınız giderse bu susamış olduğunuz anlamına gelir. Eğer su içmenize rağmen, açlık hissediyorsanız bu acıkmış olduğunuzu gösterir. Şekerli hiçbir' işlenmiş ürünü yememeniz gerekir. Sadece kilolu insanlar değil, hiçbir' insanın şeker tüketmemesi gerekiyor zararları saymakla bitmez. Kalori takibi yapın 1500-2000 arası kalori almanız size gayet güzel kilo verdirir. Zamanla, kilo vermeniz yavaşlarsa, kaloriyi düşürebilirsiniz.(1200-1300 altına düşmemeye dikkat edin.)

Hocam bu diyet ile 1 buçuk ayda 13 kilo yağ yaktım sonra diyetisten farklı diyet verdi ama köye geldiğim için istediğin diyeti yapabilirsin dedi bu diyeti yapsam tekrardan iş görür mü sence ya da listeden çıkartmam gereken bir şey var mı?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-07-11 at 21.56.41 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2022-07-11 at 21.56.41 (1).jpeg
    110,6 KB · Görüntüleme: 47
  • WhatsApp Image 2022-07-11 at 21.56.41.jpeg
    WhatsApp Image 2022-07-11 at 21.56.41.jpeg
    70,6 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba, bütün hikayemi anlatıyorum. 6 ay önce 14 yaşında 155 kiloydum, diyetisyene gittim, diyetisyen sayesinde 6 ayda 155 kilodan 125 kiloya düştüm. Şimdi diyetisyene gidemiyorum. Köye geldim ve artik daha hızlı ve fazla kilo vermek istediğim için su diyetine başladım. Bugün 4. günüm, hiç acikmiyorum ama annem bana çok kiziyor. Şu an 15 yaşindayim, boyum 175-176. su diyeti yaptığım için boyumun kisayacagini ve kaslarimin eriyeceğini söylüyor. Bu, doğru mudur? Diyet ile sağlılı bir şekilde 6 ayda fazla bir kilo verdim ama artık diyet yapmak istemiyorum. Daha hizli kilo vermek istiyorum. Disari ciktigim zaman kendimden utaniyorum. Sizce su diyetine devam etmeli miyim?

Hayır su diyetine devam etme
Onun yerine 16 saatte bir yemek yiyerek, aralıklı beslenme şeklinde ilerle.
Otofaji diyeti hem sağlıklı hem de ömrü uzatır. Su diyeti senin için zararlı
Otofaji faydalı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu diyet ile 1 buçuk ayda 13 kilo yağ yaktım sonra diyetisten farklı diyet verdi ama köye geldiğim için istediğin diyeti yapabilirsin dedi bu diyeti yapsam tekrardan iş görür mü sence ya da listeden çıkartmam gereken bir şey var mı?
Sizi zorlayan, yapımı zor veya bulamadığınız şeyleri çıkarabilirsiniz. 1 buçuk ayda 13 kilo yağ yaktıysanız, devam edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı