Sürekli edit yaptıran hocama nasıl hayır derim?

Anneniz kizmakta haklı, Allah el vermiş öğretmenin işini neden sen yapıyorsun? Eğer yapıyorsan hakkını iste, yazık giden zamanına.
Anneme hak veriyorum. Edite de sıcak bakmıyorum ama hayır da diyemiyorum, samimi bir hocamdır. Ama düşüncesi yok adamın.

Aboneliğim bitti deyin ve yenisini alamıyorum fiyatı yüksek gösterin ya o parayı verir ya da bir daha istemez sonra deyin böyle bir arkadaşım var ona sorun deyin

Kanka felsefen kötüyse göndermeli konuşabilirsin hocanladeki hocam yani benim zamanım kalmıyor edit yapamıyorum derslerime çalışmam lazım de eğer torpil yapacağı varsa zaten yapar.

1. hocam elektrik parası işliyor
2. hocam ailem pek izin vermiyor akşama kadar bilgisayar başındayım diye
3. bilgisayarım bozuldu
4. kullandığım programın kullanma süresi bitti yeni almam gerekiyor param da yok
Bunun için fazladan para alıp yapabilirsin her hafta veya her ay istediğin zaman 😄

1. hocam elektrik parası işliyor
2. hocam ailem pek izin vermiyor akşama kadar bilgisayar başındayım diye
3. bilgisayarım bozuldu
4. kullandığım programın kullanma süresi bitti yeni almam gerekiyor param da yok
Bunun için fazladan para alıp yapabilirsin her hafta veya her ay istediğin zaman 😄
cidden haftalık 50tl de premium yazılımla yapıyorum eğer hocanın eli bolsa verir yoksa hic uğraşma

Technopat Haberler

Geri
Yukarı