Superonline Taahhüt Cayma Hakkı

%90 evet. Farklı bir yerden sorguladığında da aynı çıkmıyor mu? Doğrudur yani sıkıntı yapma onu. Eğer TurkNet'i düşünürsen haber verir misin bana, davet kodumu paylaşayım seninle 1 ay bedava kullanalım ikimiz de.

TurkNet Millenicom NetSpeed hepsi ayni sabah 83 aksam 17 ama ttnet taahutunun bitmesine 1 yada 2 ay var şimdilik gerek yok

TurkNet Millenicom NetSpeed hepsi ayni sabah 83 aksam 17 ama ttnet taahutunun bitmesine 1 yada 2 ay var şimdilik gerek yok
Tamam kardeşim sıkıntı yok dediğim gibi santralden kaynaklı o düzeltiyorlar onu. Millenicom biraz sahtekarlık yapıyor sitesindeki rakamlara aldanma derim. İnce detaylar var. Türknet kullan kafan rahat olsun.

Şu şunda bu bunda sıkıntı yaşadı olaylarını bir kenara bırakman gerekir. O orada sıkıntı yaşarken aynı firmanın başka bir kullanıcısı neden başka yerde sıkıntı yaşamıyor? Her bölgede her firma aynı kalitede olmuyor maalesef. Ben evimde Kablonet - TurkNet ve şu anda Superonline kullanmaktayım. Aralarındaki en kalite / verim aldığım hizmet Superonline'de oldu. Sana tavsiyem bulunduğun konumdaki komşularına kim ne kullanıyor ve aldıkları verimi sormalı ona göre tercih yapmalısın. Şunu unutma ki 4/4'lük hizmeti alman zor olabilir. Bol şans :)

Şu şunda bu bunda sıkıntı yaşadı olaylarını bir kenara bırakman gerekir. O orada sıkıntı yaşarken aynı firmanın başka bir kullanıcısı neden başka yerde sıkıntı yaşamıyor? Her bölgede her firma aynı kalitede olmuyor maalesef. Ben evimde Kablonet - TurkNet ve şu anda Superonline kullanmaktayım. Aralarındaki en kalite / verim aldığım hizmet Superonline'de oldu. Sana tavsiyem bulunduğun konumdaki komşularına kim ne kullanıyor ve aldıkları verimi sormalı ona göre tercih yapmalısın. Şunu unutma ki 4/4'lük hizmeti alman zor olabilir. Bol şans :)
türkiyede doğrudüzgün internet alması işkence zaten

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı