Hocam başka bir konu için de babanıza sorabilir misiniz?Birazdan peder gelir ona sorarim, eski savci kendisi. Korkma bosuna, dolandirici bunlar. Nerde gorsem tanirim, tecrubeyle sabit
Degilse de birazdan ogreniriz. 2-3 saatle hapse girmezsin.
İlk sayfadaki Avukat olduğunu iddia eden kişinin mesajını dikkatle incelediğimde, o kadar çok yazım hatası ve imla kurallarına uymama gördüm ki. Üniversite okuyup avukat olan birisi bu kadar çok yazım hatası, istese de yapamaz. Bu kişi en fazla ortaokul mezunu olmalı. Sahte mesajları yazım hatalarından da kolaylıkla anlayabilirsiniz. Kafaları dolandırıcılığa çalışıyor fakat Türkçe'yi düzgün şekilde konuşmaya ve yazmaya çalışmıyor.Peki o arayan kişi niye öyle bir şey dedi anlamadım, yanımda annemde vardı ve neydi bu şimdi, içine bir his kapıldı falan dedi, baban arasın numarayi vs. dedi ne yapmalıyım?
knk o resmi senle ben otursak 1 saatte yaparız korkmaBen attığı resime falan takıldım
Tamamen sizi kandırıp, sizden tehditle para sızdırma üzerine kurgulanmış bir dolandırıcılık girişimine maruz kalmışsınız. Amaçları sizi korkutup paranızı almak. Size dava falan açacakları yok.
Zaten mesaj Tokat Avukatlık Bürosu adına Avukat Halil İbrahim Şimşek tarafından gönderilmiş. Türkiye'de Halil İbrahim Şimşek adında bir avukat yok. Avukat ismi tamamen uydurma...
Sadece Urfa barosuna kayıtlı ibrahim Halil Şimşek adında bir avukat var, ama onun konu ile ilgisi yok.
Herhangi bir avukatın ismini Türkiye Barolar Birliğinin Türkiye Barolar Birliği Avukat Arama - TBB Avukat Ara sayfasından sorgulayabilirsiniz.
www.pozamatbaasi.com.tr
Sonuç ne oldu dostum bidaha arayan edenMerhaba benim için önemli bir konu. Dün Telegram üzerinden biri ile sohbet ediyorduk. Birbirimize fotoğraf attık ama sonra fotoğraf istiyorsan WhatsApp'a geçelim dedi, oradan devam ettik ve bu sürekli beni oyalıyordu fotoğraf atma konusunda ve cinsel organımı istiyordu ve ben de attım hata yaparak. Aradan birkaç dk geçti cevap vermeyince, bend e kapattıp yattım. Sabah uyandığımda bir sesli mesaj vardı ve bir dayı beni pedofilikle suçluyordu. Benim yaşım 18 demiştim ama değildi ve konuştuğumuz kişi yani fake olan dayı bana kendisini 17 olarak demişti. WhatsApp bildirimlerim kapalıydı. Az önce açtığımda bir tokat bürosundan dava açılmıştı ve dönmezsem söyle bir süreç olduğunu söylüyordu; attığım fotoğraf ve konuşmalari gösterilip, sicile kadar gidebilecek bir olay olduğunu ve uzlaşmadan falan bahsediyordu. Ben çok korkuyorum. Yani suç bende ama beni de kandıran karşıdaki kişi. Şimdi ne olacak? Yaşım da 18'den küçük.
Hocam dolandırıcılar bunlar başkalarına da yapıyorlar, muhtemelen para felan da istiyorlardır. Direkt engelle umursama. Benim bir şikayet dosyam var bu konuyla alakalı bire bir aynısı isterseniz delil olarak ekleyebilirim sizi de dosyaya.Merhaba benim için önemli bir konu. Dün Telegram üzerinden biri ile sohbet ediyorduk. Birbirimize fotoğraf attık ama sonra fotoğraf istiyorsan WhatsApp'a geçelim dedi, oradan devam ettik ve bu sürekli beni oyalıyordu fotoğraf atma konusunda ve cinsel organımı istiyordu ve ben de attım hata yaparak. Aradan birkaç dk geçti cevap vermeyince, bend e kapattıp yattım. Sabah uyandığımda bir sesli mesaj vardı ve bir dayı beni pedofilikle suçluyordu. Benim yaşım 18 demiştim ama değildi ve konuştuğumuz kişi yani fake olan dayı bana kendisini 17 olarak demişti. WhatsApp bildirimlerim kapalıydı. Az önce açtığımda bir tokat bürosundan dava açılmıştı ve dönmezsem söyle bir süreç olduğunu söylüyordu; attığım fotoğraf ve konuşmalari gösterilip, sicile kadar gidebilecek bir olay olduğunu ve uzlaşmadan falan bahsediyordu. Ben çok korkuyorum. Yani suç bende ama beni de kandıran karşıdaki kişi. Şimdi ne olacak? Yaşım da 18'den küçük.
Burada buyurun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.