Tamire verilen iPhone 12'yi telefoncu "işlemcisi kırılmış" dedi

Başka bir yere götürüp baktırsanız ve dediğiniz gibi bir durum varsa bile bunu nasıl ispat edeceksiniz? Cihaz onların elindeyken olsaydı olabilirdi fakat biz yaptık sağlam verdik sonra geri geldi ve böyle böyle olmuş. Bizlik bir durum yok deyip işin içinden sıyrılabilirler.

Telefon hala onlarda ben sadece aramayla görüştüm telefonu toplayıp teslim edeceklerini söylediler.

Telefon hala onlarda ben sadece aramayla görüştüm telefonu toplayıp teslim edeceklerini söylediler.

O zaman iş değişir. Telefonu o şekilde gözden çıkarırım derseniz biraz ters yapın ve telefonu siz bozdunuz ve bunu siz düzelteceksiniz. Yoksa sizi gerekli yerlere şikayet edeceğim deyin. Tabii ters teper mi bilmem Adana diyorsunuz çünkü.

Ya hocam yarım saatinizi alacak yazılım yükleme için vazgeçip telefonculara götürmeniz sizin hatanız kusura bakmayın. Ayrıca madem verecektiniz FP Pro gibi işini bilen servislere göndermeniz gerekirdi köşedeki telefoncular IPhone'dan falan anlamaz, yapamazlar. Türkiye'nin her yerinde böyle. Şu saatten sonra yeni telefon bakın kendinize ne o iPhone 12'den hayır gelir ne de mahkemeden.

Bu telefoncunun yorumlarına bir kişi sağlam telefonu bozuk olarak verdiğini ve işin içinden çıkamayınca sağlam parçaları alıp yerine bozuk parça takarak işten sıyrıldıklarını yazmış bende bu yorumu yeni gördüm ama götürdüğüm yer Adana'daki en bilindik tamircilerden birisiydi sizce o tarz bir şey olmuşsa başka bir yere götürüp baktırıp değişen parça varsa ona göre hareket etmem en mantıklısı olur.
Güngörse geçmiş olsun hocam işi bilmiyorlar.

Güngörse geçmiş olsun hocam işi bilmiyorlar.
Evet reis maalesef orası az önce çıktım oradan. Asla suçlarını kabul etmiyorlar ve ben size telefonu verdiğimde ekran geliyordu siz bana geri verdiğinizde ekran yok ve işlemcinin kırık olduğunu söylüyorsunuz işlemcisi kırılan telefona ekran gelir mi dediğimde gelir diyecek kadar da yüzsüzler. Bana işin sonunda tek çarenin 12bin TL civarına anakart değişimi olduğunu söylediler o da bulunabilirseymiş şu an başka bir servise götürüyorum bir onlara da baktıracağım tavsiyeleriniz için sağ olun.

Evet reis maalesef orası az önce çıktım oradan. Asla suçlarını kabul etmiyorlar ve ben size telefonu verdiğimde ekran geliyordu siz bana geri verdiğinizde ekran yok ve işlemcinin kırık olduğunu söylüyorsunuz işlemcisi kırılan telefona ekran gelir mi dediğimde gelir diyecek kadar da yüzsüzler. Bana işin sonunda tek çarenin 12bin TL civarına anakart değişimi olduğunu söylediler o da bulunabilirseymiş şu an başka bir servise götürüyorum bir onlara da baktıracağım tavsiyeleriniz için sağ olun.
Saçma sapan iş darbe almayan telefonun işlemcisi nasıl kırılacak kendileri kırmış kıvırıyorlar hakkınızı alın gerekirse kavga edin böyle yüzsüzlük yapmaya devam etmesinler 2.el cihaz almaya gelince 1 numara ölücüler.

Aynen benim size dediğim gibi cevap vermişler. Böyle adamlar ve yerler kesinlikle kabul etmezler. Sizin de bu durumu ispat etmeniz biraz zor. Umarım işten anlayan başka bir servis uygun fiyata telefonu halleder. Tekrar geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı