Tanrı sonsuz güçte mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@epic games kullanıcısı yine de buradan vesveseye giriyorum. Allah her şeyi biliyorsa bizim amacımız nedir? Bu açıklamalar da tatmin etmiyor.

Onun bilmesi değil bizim amacımız bizi değerli kılıyor yani gerçekleştirince, nasıl mı biliyor şöyle ki sonsuz farklı yapabileceğimiz şey olsa idi bir konuda Allah onu bilirdi olay bu.

Kıyamet kopana kadar Dünyaya ellemeyecegim ayeti yok mu? Daha kendi kitabınızi okumamissiniz. 2020'de kıyamet kopar belki gerçi.
Öyle bir ayet var mı cidden? Hiç rast gelmedim. Varsa da bu insanların suçu. Corona, Çin'in işi. Seller ve depremler ise doğa olayları olarak görülebilir.

Allah geleceği biliyorsa neden cehenneme gidecek insanlar belli?

Onların suçu ne?
Diyelim ki gözünü direkt cehennemde açtın. Sen demez misin ben bu kadar günah işleyecek biri değilim diye? Daha işlemediğin,amayaşasaydın işleyeceğin, günahlar için cehenneme girmek haksızlık gibi hissettirmez miydi?

Ateist tayfanın en büyük sorununun sadece soru sormak olduğunu düşünüyorum, cevaplarını aramadan.
Azcık düşünürseniz bütün soruların cevabını bulabilirsiniz.

Diyelim ki gözünü direkt cehennemde açtın. Sen demez misin ben bu kadar günah işleyecek biri değilim diye? Daha işlemediğin, amayaşasaydın işleyeceğin, günahlar için cehenneme girmek haksızlık gibi hissettirmez miydi?

Ateist tayfanın en büyük sorununun sadece soru sormak olduğunu düşünüyorum, cevaplarını aramadan.
Azcık düşünürseniz bütün soruların cevabını bulabilirsiniz.

Komikmiş.

@PORSHİUS Kardeş konuyu açtı arayı karıştırdı gene kaçtı her zaman ki gibi :).
Konuyu uc ay once actim. Ve gayet guzel tartima yapildi. Yorum geldigini daha yeni gordum. Siz gelmeden once ortaligin karistigi falan yoktu, kimsenin kactigi falanda yok. Artik felsefe kategorisine girmiyorum sizin yuzunuzden. Artik kacti falan diyerek avutursunuz.

Konuyu uc ay once açtım. Ve gayet guzel tartima yapildi. Yorum geldigini daha yeni gordum. Siz gelmeden once ortaligin karistigi falan yoktu, kimsenin kactigi falanda yok. Artik felsefe kategorisine girmiyorum sizin yuzunuzden. Artik kacti falan diyerek avutursunuz.

Kardeşim sana hakaret etmedim ya da dalga geçmedim seninle. İstediğini yapabilirsin özgürsün. İster ateist ol ister satanist bu beni alakadar etmez. Ben kendi fikrimi bildirdim ve bu forum sitesin de herkes kendi fikrini bildirmekte özgürdür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00