"OOO" dan kasıt nedir?Ondan bashediyorsa Tanrı profili "OOO" şeklinde olmalı. OOO Tanrı tanım gereği kötü olamaz.
"OOO" dan kasıt nedir?Ondan bashediyorsa Tanrı profili "OOO" şeklinde olmalı. OOO Tanrı tanım gereği kötü olamaz.
Kötü bir seri, tavsiye etmiyorum.Efe aydal kırmızı hap videosunu izlerseniz sorunuz yanıtlanacaktır.
(Hissediyorum ban ve kızgın geliyor)
Agnostik ateistim. Fakat ateist yönüm daha ağır basıyor. Bir tanrının olma ihtimali bana kalırsa çok düşüktür.Agnostiksin.
Hemen izlemeye gideceğim hocam.Efe aydal kırmızı hap videosunu izlerseniz sorunuz yanıtlanacaktır.
(Hissediyorum ban ve kızgın geliyor)
Kişiye göre doğru olabilecek bir düşünce tarzı, beğendim.Agnostik ateistim. Fakat ateist yönüm daha ağır basıyor. Bir tanrının olma ihtimali bana kalırsa çok düşüktür.
Agnostiksin.
Kafamdaki tanrı, kötü birisi. Sadece zevkleri için iradesi olan varlıkların canını yakıyor. Çok adaletsizce bir doğum haritası yaratmış ve bizim revlendiğimiz(ince espri) yere göre kaderimizin devam etmesini istiyor. Hadi diyelim kafasında bir seviye piramidi yok, yine de kısa hayatlarımızda sadece acı yaşamamızı istiyor gibi görünüyor.
Sizin adınıza çok sevindim, ülkemizde sizin gibi araştırmacı gençler görmek inan beni çok gururlandırıyor. Antik İslam dinleri hakkında ne sormak istiyorsan bu konunun altına veya kişiselse, marsliares Instagram hesabına sorabilirsin.
Kötü bir seri, tavsiye etmiyorum.
İzlemeni önermem. Felsefi yönü doygun bir seri değil.Hemen izlemeye gideceğim hocam.
Hayır, argümanları yetersiz olduğu için.Doğruları söylediği için mi?
Peki, öyle diyorsanız...İzlemeni önermem. Felsefi yönü doygun bir seri değil.
Tanrı da sana düşün demiyor mu zaten, düşün bakalımYa niye bu konuya girdim ben gece uyku girmeyecek gözüme![]()
Omnigood, omnipotent, omniscient."OOO" dan kasıt nedir?
Bu konularda en iyi kaynak sensindir, bir başka içerik üretici değil. Kitap okursun ve fikirlerini oluşturursun. Diamond Tema ve Efe Aydal gibi kanallar sana objektif anlatmaz, kendi fikirlerini anlatır.Peki, öyle diyorsanız...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.