Uygulamadan giriyorum.Çerezleri sıfırla, bende düzeliyor.
Uygulamadan giriyorum.Çerezleri sıfırla, bende düzeliyor.
Normal falan değil. Yetişkin insanların kendi arasındaki ilişkisi, şiddet vs olmadığı sürece kimseyi ilgilendirmez. Bu konu tartışmaya kapalıdır. Kimsenin farklı bir görüşü olması kabul edilemez.
Daha önce böyle bir konu görmedim ve açmak istedim. Konuda seviyeli şekilde güzel eleştirilerinizi bekliyorum. Ben başlayayım.
Öncelikle herkes gibi ceza sistemini eleştireceğim. Sosyalde en çok ban yiyen kullanıcılardan birisiyim lakin çoğu cezayı hak ettiğimi düşünüyorum. Çünkü konularda konuştuğumuz şeyleri insanlar tarayıcıda aratıyor ve karşılarına Technopat çıkıyor. O yüzden mesajların düzgün olması gerekiyor. Lakin birçok kişinin haksız sebepten yediği cezalar var, benim fikrim cezaların biraz daha hafif ve esnek olması.
İkinci eleştirim sürekli yaşanan çökmeler ve DDoS saldırıları. Bu aralar biraz daha azaldı lakin bir ara Sosyal'e giresim dahi gelmiyordu. Bir mesaja cevap veriyordum menüye dönerken donuyor ve hata mesajı veriyordu.
Üçüncü eleştirim şu anda yaşadığım gibi başlıklar gayet iyi olmasına rağmen sebepsiz şekilde değiştirilmesi.
Dördüncü ve son eleştirim ise Sosyal'in eskisi kadar aktif ve zevkli olmaması. Bu aslında bir eleştiri değil lakin şöyle söyleyebilirim ben yaklaşık 7-8 ay önce kayıt oldum ve o zaman ayrı bir zevki vardı. Neden bilmiyorum ama şu an öylesine giriyorum kafa dağıtıp çıkıyorum. Sorunun Sosyal'deki tanınan kullanıcıların formu bırakması veya ban yemesi olarak düşünüyorum.
Benden bu kadar sizin görüşleriniz neler?
Veritabanı kaynaklı sorunlar baş göstermeye başladı.Evet maalesef çeşitli buglar mevcut. XenForo'nun genel sorunu olabilir.
Siz değil misiniz başkalarının görüşüne saygı duyun diyen? Şimdi de tek doğrunun sizin olduğunu savunuyorsunuz sizin böyle konuşmanız kabul edilemez.
Ben başkasının görüşüne saygı duyun demedim. Görüşlere saygı duyacak değilim. Bazı konularda doğru ve yanlış vardır, ortası yoktur. Bu öyle bir konu. Beyaz tenliler oksijen tüketemez demek ile insanlar hemcinsi ile ilişki yaşayamaz demek aynı şeydir. Ne hakla, kim kendini böyle bir hakka sahip sanıyor?
İsteyen istediğini düşünür ve biri bilimsel olarak saçma diğeri ise tam bilimsel vs. degil kimseye zorla saygı duyduramazsin.Ben başkasının görüşüne saygı duyun demedim. Görüşlere saygı duyacak değilim. Bazı konularda doğru ve yanlış vardır, ortası yoktur. Bu öyle bir konu. Beyaz tenliler oksijen tüketemez demek ile insanlar hemcinsi ile ilişki yaşayamaz demek aynı şeydir. Ne hakla, kim kendini böyle bir hakka sahip sanıyor?
Ben başkasının görüşüne saygı duyun demedim. Görüşlere saygı duyacak değilim. Bazı konularda doğru ve yanlış vardır, ortası yoktur. Bu öyle bir konu. Beyaz tenliler oksijen tüketemez demek ile insanlar hemcinsi ile ilişki yaşayamaz demek aynı şeydir. Ne hakla, kim kendini böyle bir hakka sahip sanıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.