Technopat hakkında düşüncelerim

Bir üyenin foruma dönüp dönmemesi bizi alakadar etmez, ister döner, ister dönmez. Kimsenin peşinden koşmuyoruz yani "umarım geri döner" diye.

Bunu demen çok mantıksız. Burada 1 kişi konuşmasa modluk yapar mısın?
Birinin burada kalıp gitmesi tabii ki senin için önemli olacak. Bu ne tür bir düşünce?

Bunu demen çok mantıksız. Burada 1 kişi konuşmasa modluk yapar mısın?
Birinin burada kalıp gitmesi tabii ki senin için önemli olacak. Bu ne tür bir düşünce?

Yok onun umru değil. Mod-ul padişah.

O kadarını düşünecek kadar olgunluğa erişmediği için olabilir.
15 yaşında +140 kg modun özellikleri.

Sırbistan'daki LGBT Yürüyüşü başlığında görülebileceği üzere birçok yobaz barındırıyor bu site. "Yetişkin insanların kendi istekleriyle yaşadığı ilişkiden diğer insanlara ne?" dedim diye bir sürü begenmedim vs emojisi ve karşıt cevap geldi. İnsanlar nasıl başkasının ilişkisine karışma hakkına sahip olduğunu düşünüyor anlamıyorum.
Sokaklarda, sosyal medyada hatta markaların logolarında bile sürekli LGBT propagandaları yapılıyor. Kimse kamuya ait bir yerde bunları görmek zorunda değil. İnsanlar bundan bıkmış olabilirler.

Hocalarım toplu bir ban gelecek gibi bazı modlar sinirleniyor olmalı. Başkası hakkındaki fikrimiz göze batıyor olabilir hatta kaldıramıyor olabilirler.(padişahlar banlar)

Normal falan değil. Yetişkin insanların kendi arasındaki ilişkisi, şiddet vs olmadığı sürece kimseyi ilgilendirmez. Bu konu tartışmaya kapalıdır. Kimsenin farklı bir görüşü olması kabul edilemez.
Bakın insanların birilerinin hayatına karışmasıyla hayatlarını yaşayış şekillerinin farklı olduğunu düşünmesi farklı şeylerdir. 1. si yasama - yürütme harici kimsenin harcı değilken 2. si herkesin hakkıdır.

Hocalarım toplu bir ban gelecek gibi bazı modlar sinirleniyor olmalı. Başkası hakkındaki fikrimiz göze batıyor olabilir hatta kaldıramıyor olabilirler.(padişahlar banlar)

Forumda banlanacak çok fazla toksik insan varken onları banlayıp forumu temizlemek yerine bu toksik insanlardan muzdarip olan bizleri banlamak etik değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı