Beni zorla tutuyorlar diye bir şey demedim. Şimdi birçok konunun cevaplanmadığını görebilirsiniz peki neden? Çünkü bilgili insanlar bir süreden sonra siteye girmeyi bırakıyor çünkü saçma konu açıyorlar.
İnsanları kışkırtmak için ve troll için açıyorlar. İsteyen istediği konuyu açamaz topluluk kuralları diye birşey var haberiniz yok sanırım? +18 konu açsınlar, bakalım herkes istediği konuyu açabiliyor muymuş? Yakında açacaklar gibi duruyor zaten neyse.İsteyen istediği konuyu açar. Zaten öyle saçma konu açanlar 7 sülalesine küfür edileceğini bilerek açıyorlar (muhtemelen).
İnsanları kışkırtmak için ve troll için açıyorlar. İsteyen istediği konuyu açamaz topluluk kuralları diye bir şey var haberiniz yok sanırım? +18 konu açsınlar bakalım herkes istediği konuyu açabiliyormuymuş. Yakında açacaklar gibi duruyor zaten neyse.
Burası teknoloji üzerine kurulmuş bir site değil mi? Adam gelmiş yok "Mutsuzum, ne yapabilirim?" yok "Niye İstiklâl Marşı okuyoruz?" yok "Kız arkadaşım beni bıraktı, ne yapabilirim?" Gerçekten böyle konular görmeye devam edeceksek ben siteye bir daha girmeyeceğim. Ya bir çözüm bulun ya da benim gibi bir sürü kişi zamanla bu çocuksu konulardan sıkılıp yardım etmekten bile çekinmeye başlayacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.