Technopat konularının saçmalığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanları kışkırtmak için ve troll için açıyorlar. İsteyen istediği konuyu açamaz topluluk kuralları diye birşey var haberiniz yok sanırım? +18 konu açsınlar, bakalım herkes istediği konuyu açabiliyor muymuş? Yakında açacaklar gibi duruyor zaten neyse.
Olayları ve söylenenleri farkı yere çekmeyelim :) @Emre C'nin dediği gibi kurallar ile ters düşmedikçe istenilen konu açılabilir.

Yine de bana sorarsanız bu konuların çok açılması bence bu konuların özel olup, okuma zevkini kaçırıyor. İlk açıldığı zamanlar "Erkekler Soruyor" bölümüne girip insanların hikayelerini okumak, dertlerini dinlemek hoşuma gidiyordu ama artık konulardan çok fazla var. Bu yüzden de pek tadı kalmadı diyebilirim.

Burası teknoloji üzerine kurulmuş bir site değil mi? Adam gelmiş yok "Mutsuzum, ne yapabilirim?" yok "Niye İstiklâl Marşı okuyoruz?" yok "Kız arkadaşım beni bıraktı, ne yapabilirim?" Gerçekten böyle konular görmeye devam edeceksek ben siteye bir daha girmeyeceğim. Ya bir çözüm bulun ya da benim gibi bir sürü kişi zamanla bu çocuksu konulardan sıkılıp yardım etmekten bile çekinmeye başlayacak.
Görüşürüz :)

Bence bu muhabbetin yaşla bir alakası yok, buna bir açıklık getirelim. İnsanlar olarak kendimiz bir yerde eksik hissedebiliriz. Ve bazı insanlar bunları konuşarak anlatmak yerine yazarak anlatmayı seviyor olabilir ya da öyle rahatlıyor olabilir. 25 yaşındaki adamda kendini eksik hissedebilir, 15 yaşındaki çocukta. Ergenlik ayrı, kendini eksik hissetmek ve o boşluğu anlatmak ayrı.

Hocam ben 1 yıldan fazladır bu foruma üyeyim. Çok aktif mesaj atmasam da genel olarak sosyali takip ediyorum. Yeni sorunlar görüp onların çözümünü öğrenmek hoşuma gidiyor. Son zamanlarda mesela ben de dikkat ediyorum konularda afedersiniz 'mastürbasyon nasıl yapılır, önerileri' tarzında konular görüyorum. İlk gördüğümde şok oldum, yasak zannediyordum. Sanırım sağlık konusu altında olduğundan yasak değil. Eskiden var mıydı bu tür konular bilmiyorum fakat yeni dikkatimi çekti.
Konuların saçmalığı dediğiniz için bu konular aklıma geldi. Bir bakıma bana zararı yok, hiç konuya tıklamadan geçiyorum. Ama garip ve dikkat çekici olduğunu söylemek yalan olmaz.

Burası teknoloji üzerine kurulmuş bir site değil mi? Adam gelmiş yok "Mutsuzum, ne yapabilirim?" yok "Niye İstiklâl Marşı okuyoruz?" yok "Kız arkadaşım beni bıraktı, ne yapabilirim?" Gerçekten böyle konular görmeye devam edeceksek ben siteye bir daha girmeyeceğim. Ya bir çözüm bulun ya da benim gibi bir sürü kişi zamanla bu çocuksu konulardan sıkılıp yardım etmekten bile çekinmeye başlayacak.
Girmezsen girme havalara bak sanki foruma senin için geliyor insanlar.

Burası teknoloji üzerine kurulmuş bir site değil mi? Adam gelmiş yok "mutsuzum, ne yapabilirim?" yok "niye İstiklâl Marşı okuyoruz?" yok "kız arkadaşım beni bıraktı, ne yapabilirim?" gerçekten böyle konular görmeye devam edeceksek ben siteye bir daha girmeyeceğim. Ya bir çözüm bulun ya da benim gibi bir sürü kişi zamanla bu çocuksu konulardan sıkılıp yardım etmekten bile çekinmeye başlayacak.

Bu forumda sağlık eğlence konu dışı vb kategorileride var.
Bu forum tamamen sizin ihtiyacınız olunca girip çıktığınız bir yer değil.

Konu dışı kategorisi bunun için var zaten? Konu dışı kategorisinde ne sorsun hangi RAM'i alacağım mı diye sorsun? Saçma bir konu olmuş.

Her gün saçma sapan konular açılıyor diye konu açanların da bunu aslında her gün yapıyor olması çok ironik değil mi? Forumda artık mastürbasyon konusundan çok forumun konularının saçmalığından bahseden insan görüyorum. Beğenmiyorsan göz ardı et ya da forumu kullanma.

Her gün saçma sapan konular açılıyor diye konu açanların da bunu aslında her gün yapıyor olması çok ironik değil mi? Forumda artık mastürbasyon konusundan çok forumun konularının saçmalığından bahseden insan görüyorum. Beğenmiyorsan göz ardı et ya da forumu kullanma.
Eskiden bu kadar saçma konular açılmazdı. Neden bu konuların sayısı arttı sizce? Çünkü bu konuların açılması insanların böyle konular açmasının önünü açtı. Çünkü bu konular Google'da karşısına çıkıyor insanların. Kalitenin korunması isteniyorsa böyle konular açılmamalı. İlerde forum tamamen bu saçma konularla dolup taştığı zaman da göz ardı edebilecek misiniz? Üyelik tarihime bakmayın uzun yılların burayı takip ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı