Technopat Neden Bu Kadar Başarılı?

Göreceli bir kavram Neye göre başarılı kime göre başarılı. Daha ne olduğunu bilmeden 2 kere uzaklaştırma cezası alıyorum. 2 kere mesaj atıyorum neden diye geri dönen yok. hani biriside zahmet edip yazsa şudur diyerek aa tamam diyecez ( şimdi bunu yazmak bile cazaya tabii olabilir) Yöneticinin birisi şunu yazmış; Türkiye'nin en çok ziyaret edilen 3. teknoloji sitesi... demekki o kadar başarılı değil kat etmesi gerekiyor ilk 2'ye kadar

Technopat'ı doğru kullanan ve ilgi alanınız varsa çok şey öğrenebilirsiniz ben donanım meraklısıydım Recep abiden çok şey kaptım, güncel konularda da farklı düşünmemi sağladı, bence ilgi çekici bir diğer nokta kuralları ve sürekli kendini yenilemesi.
Mesele ziyaret sayısı değil kaliteli bir içerik sunabilmek ve kaliteli bir kitleye ulaşmak, diğer forumları kötülemiyorum ama ben burayı tercih ediyorsam bunlar için buradayım.

Yediğim her ceza için akıllandım ben:D Şaka bir yana insanlara yardım etmek hoşuma gittiği için boş vakitlerimi burada geçiyorum, ayrıca Türkçemize sahip çıktığınız için tekrardan teşekkür ederim(y)

Her ne kadar Technopat'a üye olmamın asıl nedeni Ali Güngör ve Recep Baltaş ikilisi olmuş olsalar da, kalıcı bir üye olmamı sağlayan da Kuralları ve o Kuralların getirdiği disiplin... aynı zamanda o disiplinin getirdiği saygı-sevgi olmuştur.
Arkadaşlar, bir ortamda Saygı-sevgi olduktan sonra başarısızlık söz konusu bile olamaz bence.;)

Arkadaşlar, ilke üyeliğimde Technopat Kuralları, en önemlisi olan da Türkçe Yazım Kuralları bana bayağı ağır, çekilmez geliyordu... İlk açtığım yardım kunumda (DH'de Soyuldum, adı altında:D) @THE_MILLER tarafından ban yemiştim, sebebi berbat Türkçe Yazım idi. Tabi ben bu hatalarımı görmeyip Technopat/ Soysal'ı suçlayıp uzun bir süre ayrılmıştım. Ama zaman zaman Technopat'ı takip ediyor Kuralların ne kadar önemli olduğunu görüyordum. (Özellikle Mundarcılara Müsaade edilmemesi oldukça hoşuma gidiyordu.)

Arkadaşlar, hayatım boyunca düzgün, olması gereken Türkçe Yazım Kurallarına hiç oymayan birisi idim, ancak Technopat'ın başarılı ekibi sayesinde Güzel Türkçe yazmaya başladım, öyle ki benden yaklaşık 12 yaş küçüğüm olan kardeşim (Kocaeli Üniversitesi son sınıf) benim yazım ile zaman zaman dalga geçerdi, her ne kadar telefon ile görüşüyor olsak da, kendisiyle yazıştığım da oluyor. Geçen gün ''Abi hayırdır, birileri yazını sihirli değnekle mi düzeltti? Yazın resmen evrim geçirmiş'' dedi,:D buda oldukça hoşuma gitmişti.(y)

Sonuç itibari:
Technopat/ Sosyal bölümü 40 yaşına mardiven dayamış adama Türkçe Yazım Kurallarını öğretti ise, bu onun gerçekten de başarılı bir platform olduğunun kanıtıdır.(y)
Abi sen neymişsin öyle :) ben seni 20 falan sanırdım, 40 yaşına mardiven dayamış birini burda görmek güzel birşey olsa gerek :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı