Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Recep Baltaş'ın bu kadar sert yorum yapmış olması doğru değil ancak ben özgürce ifade edebilmesini desteklerim. Burada da şöyle bir problem var, gerçekten çok sert girmiş, insanların ölmesini pozitiflemiş ve direkt olarak hedef göstermiş olmasaydı keşke, gerçekten ayrılmış olmasını istemezdim Technopat'tan 😐. Neyse ki hayatımda çok daha büyük problemler var buna üzülemeyeceğim, kimse kusura bakmasın 😥

Hocam İslam düşmanı, gayrimüslim olun olmayın ama insanları dini değerleri üzerinden aşağılamak, yalan yanlış iftiralar atmak, tehdit etmek ve İsrail-Filistin savaşı hakkında Filistin'de yüzlerce insan ölürken İsrail'e bu kadar yakın tavır sergilemek hiç hoş değil. Yoksa seküler hayatını yaşasın, kimsenin Recep Baltaş'la kişisel problemi yok. Müslüman değil diye de linç yemiyor. Bu forumu uzun süredir kullanırım, Recep Baltaş'ın da emeği büyüktür eminim ama ne gerek vardı ileri geri konuşmaya, yazık etti kendine.

Ben de Müslümanım ama gayrimüslimlere veya başka dine mensup insanlara hiçbir şekilde hakarette bulunmadım. Bizi ne ilgilendirir insanların dini yaşantıları ve ibadetleri? Laiklik bu demektir zaten.

Hayırlısı olsun, foruma ve Technopat’a çok büyük katkıları vardı. Yerine her kim gelirse gelsin çok büyük bir ihtimalle onun boşluğunu dolduramayacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı