Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merak etme o profiline koyduğun adama Atatürk hayrandı. Sevmemek senin kişisel tercihin. Burada Atatürk sevmeyenler falan sen kimin görüşünü kısıtlıyorsun ki. Sanane istediğim partiyi istediğim adamı severim.
 
Attığı tweetler neler acaba 🤔 bulamadım.
F_39dfOXAAAnt_G[1].jpg
 
Recep ne yazmıştı ki özetleyebilecek var mı?
Bir süredir islam düşmanlığını rahat rahat yapıyordu, savaş çıkınca arap düşmanlığı İsrail'in yaptığı soykırımı desteklemeye vs. evrildi. TurkNet sponsorluk anlaşmasını fesh edince yollar ayrılmış.
 
Forumda görüyorum böyle tipleri. Kendileri sanki ülkeye katkıları varmış gibi yorumlarda insanlara laf atıyorlar. Bir de ukalalık yapıp ülke kurucusunu hiçe sayıyor. Yazık.
 
Bizde laik insanlarız ve Cumhuriyet'in çocuğuyuz ama etik olan her fikre saygılıyız. Bizde severdik ama seviyoruz diye yanlışına doğru diyemeyiz.
İslam'ın fikirleri maalesef etik değil. Gayrimüslimlere olan hakaretler, bir insanın İslam'ı reddettiği için derisinin yakılıp yenilenip yakılıp yenilenmesi saygı duyulacak fikirler değil. Örnek olarak MrBeast'in binlerce insana yardım etmesi, mutlu etmesi, bazı insanları körlükten kurtarması yok sayılarak sadece İslam'a inanmadığı için cehenneme gitmesi hiç normal değil. Ama İsrail'in yaptıklarını desteklemiyorum.
 
İsmet IP getir :) (anlayana)

Onun söylediğide ifade özgürlüğü birbirinizin ifade özgürlüğünü kısıtlamaya çalışıp durmayın asma şakaları komik değil siteden Recep baltaşı savunan tek liberal ben miyim?
 
Adam Müslüman'ların ölmesi ile dalga geçiyordu nasıl hala savunabiliyorsunuz vicdanınız yok mu?

Kendi ırklarından olan araplar bile bizim kadar ilgilenmiyorken Türkiye'yi yönetenler insanların duygularıyla oynayıp yerel seçimde oy almak için gelen gidene sallıyor. Adam açıklama yapmaya başladığından beri borsa İstanbul yüzde 30'dan fazla değer kaybetti bu da 30milyar dolardan fazla para ediyor.
 
Recep Bey'in yazdıklarını tasvip etmiyorum, özellikle insanların öldüğü hassas konularda böyle radikal görüşleri dile getirmek ve benimsemek kanaatimce pek doğru değil.
Ama bu Recep Bey'in Technopat kariyerinin sonlanmasını gerektirmemeli. Sonuç olarak Technopat siyasi içerikli haber yapan bir kurum değil. Editörlerin fikirleri kendilerine aittir.
Recep Bey olmadan da YouTube kanalının pek bir esprisinin kalacağını sanmıyorum.
Eğer bu satırları okuyorsan selametler Recep Hocam, iş hayatının geri kalanında başarılar dilerim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı