Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanlar savunduğu değerleri başkalarına zorla kabul ettirmeye çalışırken sıkıntı yok. Buna karşı çıkınca hakaret mi oluyor hocam?
Buna karşı çıkmakla kalmıyor gördüğün üzere. Direkt değerlere saldırı var. Ayrıca bu İslam'ın değil, insanların bir sorunudur. Kuran, istibdat ile değer kabul ettirmeyi hoş karşılamaz.
 
Şahsi fikrim yanlış olduğu yönünde. Bana kalırsa hiç bir insanın iş hayatı ile özel hayatı ilişkilendirilemez, ilişkilendirilmemeli. Ha eğer Recep Baltaş'ın paylaşımları Technopat'ı etkiliyorsa o zaman haklılar.

Ayrıca bu konuda dahi dinleri tartışan tek hücrelilerden bu forumun kurtulması gerekiyor.
Recep Baltaş'ın yapmış olduğu paylaşımlar sponsorlukların önünü kesti diye biliyorum.
 
Maalesef Türkiye artık arapların kölesi olma yolunda ilerleyen bir ülke. Ülkeyi yönetenlerde bu olaya kendi ceplerini doldurmak için zemin hazırlıyor ve ülkedeki her bir şirket her bir vatandaş bu insanlardan işinden olma korkusuyla yaşıyor. Aynı olayı filistini destekleyen yöneticileri ve moderatörleri için yapmazlar.

Hakkı ve mazlumu savunmak, soykırıma karşı koymak insanlık onurunun gerektirdiği bir davranıştır. Kaldı ki Arap yöneticiler ve devletler Filistin konusunda sesini çıkaramıyor-çıkarmıyor. Fakat tüm dünya inanç ve düşünce fark etmeksizin bu konuda Filistin için ayaklanmış durumda. Bir ülkede yaşayıp o ülkenin inanç ve değerlerine saygısızlık veya hakarette bulunursan kim veya nereye aidiyetin olursa olsun bunun bir karşılığı olur. Ayrı bir konu ise Filistin'in işgaline insani bir taraftan bakamıyorsan, İsrail'i destekliyorsan dahi şunu en azından iyi anlamak ve farkında olmak gerekir; İsrail'in Filistin'i işgali veya orayı izole ederek ele geçirme çabası, Türkiye için çok büyük bir tehdit oluşturmakta. Bu konu askeri uzmanlarımız, stratejistlerimiz ve paşalarımızın görüşleriyle sabittir. Kısacası Türkiye açısından Filistinin işgali umursanamayacak derecede tehlike içermektedir...
 
Baya hemde. Kendisinin kendi hesabında daha önceden de böyle paylaşımlar yaptığını gördüm. Ama nedense şimdi patladı. Protesto twitlerine İçişleri Bakanlığı'nı etiketleyen var. Umalım da işin sonu mahkemeye gitmesin.
O tweetleri atmadan önce düşünseymiş keşke.Twitter'daki paylaşımlarını görmeden önce gayet sevdiğim birisiydi.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı