Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana atalarını çölde arkasından vuran her fırsatta Türk düşmanlığı yapan terör devleti ppsimi lazımdı abicim.

Aynen o bayrağını PP lediğin bayrak da her zaman sana ve diğer milletlere düşman olmuş, askerlerini acımadan katledecek ruha sahip sen milliyetçi veya Türk olacaksın değil mi?
 
Technopatl'da, korsana ve hileye düşmanlık yasak ama ne hikmetse İslam'a düşmanlık serbestti, iyi oldu gönderildiği.
Yok yani sevsem de kovulmasını savunuyorum ama cümlenin alaka seviyesi bu seviyede. Hile ve korsan zaten kul hakkına da girmiyor mu?
1701112606058.png
 
Yeni doğan bebekler ölüyor. Göz göre göre hem de. Oturup izliyoruz. Öyle bir görüntüler var ki neden geldim bu dünyaya dedirtiyor.

O yüzden böyle durumlar bunların yanında çerez kalır. Ne anlatmak istiyorum.

İşinden olmuş. Çok daha farklı şeyler de olabilirdi.
 
Technopatl'da, korsana ve hileye düşmanlık yasak ama ne hikmetse İslam'a düşmanlık serbestti, iyi oldu gönderildiği.

Siz İslam'ı savunanaları görüyoruz İslam'da ne yapma derse yaparsınız sonra pişman olup islama sığınırsınmız ben Recep Baltaş'ın açıklamalarını yerinde buluyorum az tarih bilgisi olan insan bile 2 tarafı desteklemez hem bu olaydan sponsorlugun bitmesini de saçma buluyorum zaten bu forumdaki islamcılar yüzünden bu olaylar alev aldı.
 
Neyse daha fazla yazarsam Ümit Özdağ olacağım. İyi Sosyaller. Yanlış yapmışlar.
 
Açıkçası çok kötü oldu bu durum, kişisel olarak özgürce istediğimizi diyebiliriz. Evet birkaç gönderide rahatsız olmuş olunabilir ama onlar da tam tersi durumda aynısını yapıyor? Kimse onlara bir şey demiyor. Adam özür bile diledi ki bu tarz konularda özür dilemek çok olgun bir davranıştır çünkü dinsel mevzudan bahsediyoruz.

Ayrıca Technopat için de kötü bir durum. Birçok insan videoları sırf Recep Baltaş için izliyordu, adamın anlatım biçimi, mizahı ve eğlencesi sayesinde bilgiyi daha iyi edinebiliyorduk. İşten çıkarılması çok ama çok kötü bir şey, gitmesi doğru değildi... Gerçi dinci tayfa gene iş başında nerede o özgür ülkeyiz diyen ve inançlı olup saygılı olan insanlar...


Not: Mevzuda tarafsızım, özgürlüğe ve eşitliğe inanıyorum o yüzden her iki tarafın da saygılı olmasını beklerdim ki diğer taraf hiçbir şey yapmamış aksine ateşe odunla saldırmış.
Recep Baltaş'ın Twitter'da gerçekten sert konuştuğu birkaç sefer olmuştu, yönetim bundan rahatsız olduysa bile uyarı vermesi daha mantıklı olurdu. Dediğiniz gibi zaten özür de dilemiş, Recep Baltaş gibi birisiyle bu kadar çabuk yollarını ayırmak garip geldi biraz. Yokluğu çok fazla hissedilecek kesinlikle.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı