Technopat Reklam Güncellemesi

Https sertifikasında sorun olabilir, ilettik kontrol etsinler.
Yanıt geldi, sunucu sorunu yaşanmış ama zararlı vb. bir durum yok muhtemelen çok sayıda hata alan güvenlik yazılımı uyarı veriyor. Şu an sorun devam ediyorsa bir Bitdefender ile konuşalım soralım. Ediyor mu?

Son düzenleme:
HTTPS sertifikasında sorun olabilir, ilettik kontrol etsinler.
Yanıt geldi, sunucu sorunu yaşanmış ama zararlı vb. bir durum yok muhtemelen çok sayıda hata alan güvenlik yazılımı uyarı veriyor. Şu an sorun devam ediyorsa bir Bitdefender ile konuşalım soralım. Ediyor mu?

Merhaba, kullandığım virüs programı artık uyarı vermiyor. Teşekkür ederim.

Aşağıda, köşesindeki bir buçuk nanometrelik X simgesine cerrahi hassasiyetle yaklaşarak kapatabileceğiniz ve ekranın yarısını kaplayan bir reklam var şu an.

Aşağıda, köşesindeki bir buçuk nanometrelik X simgesine cerrahi hassasiyetle yaklaşarak kapatabileceğiniz ve ekranın yarısını kaplayan bir reklam var şu an.
technopat.net adresine telefonla girince görünüyorda reklam engelleyiciyi kapattığım halde bilgisayardan reklam yüklenmiyor anlamadım bende. Bahsettiğiniz reklamı telefondan girerken görmüştüm ancak o kadarda büyük değildi alt kısımdaydı ve rahatça X simgesine basıp kapatabiliyordum.

Çoğunlukla şart değilse giriş yapan kullanıcılara reklam göstermiyoruz ya da en fazla bir iki tane olması için uğraşıyoruz.

O yine bir şey değil. Sayfada arada bekleyip en son yüklenerek tam linklere tıklayacakken aşağı kaymalarına sebep olan reklamlar olmasın da.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı