Technopat Reklam Güncellemesi

Yani sizin de para kazanmanız lazım anlıyorum lakin ekranın yan kısmının tamamen reklam olması çok saçma olmuş.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2019-10-24 22.10.03.png
    Ekran Resmi 2019-10-24 22.10.03.png
    204,8 KB · Görüntüleme: 127
Yani sizin de para kazanmanız lazım anlıyorum lakin ekranın yan kısmının tamamen reklam olması çok saçma olmuş.
Aynen öyle, reklamın karanlık olup orta kısmın beyaz olması da can sıkıcı. Konu başlıkları zor okunuyor, gözü yoruyor.

Belki sonra gerekli ayarlamaları yapmışlardır, belki de siz son hâlini kullanıyorsunuz, bilemeyeceğim ama yine de çok can sıkıcı bir reklam.

Siteye kayıt olmayan ya da haber sitesini okuyanlar, site içinde gezerken, akıcı olmayan bir görüntü ile karşılaşıyorlar. Steelseries reklamının, arka plan görseli site akıcılığını bozuyor. Lütfen bu reklam için, bir düzenleme yapar mısınız? Sadece sağ ve sol pencereler de, akıcılığı bozmayan bir görsel eklenirse iyi olur.

Screenshot_3.png

Screenshot_2.png

Reklam engelleyici bir uzantıya şu süzgeçleri ekleyip, aradaki farkı anlayabilirsiniz.
Kod:
! 30.11.2019 https://www.technopat.net
||www.technopat.net/sosyal/data/siropu/aml/15db1b1da9694b.jpg$image
||www.technopat.net/wp-content/uploads/2019/10/steelseries-technopat-apex-pro-siteskin-2.jpg$image

Screenshot_1.png

Son zamanlarda çıkan Turkcell reklamında kapat tuşuna basıyorum, hem kapanmıyor hem de kapat tuşu kayboluyordu.
Artık herkes ortaya 1 lira atsın. Madem reklamlar yok, bizde kendimiz yardım edelim. Şaka bir yana @Recep Baltaş @Ali Güngör yeni sunucu mu alıyorsunuz şimdiki sunucuyu mu düzeltiyorsunuz ne yapıyorsanız yapın ama şurayı düzeltin ya.

Yeni hali tam istediğim gibi olmuş. Sadece biraz boyutu küçültülüp, en aşağıya sayfa numarası yerine, daha fazla göster gibi bir buton eklenebilir. @Ali Güngör Ayrıca eski koyu mod, çerezlere veri kaydetmiyordu. Siteye eklenecek koyu mod ayarı, tarayıcıye çerez oluşturursa iyi olur. Haber yazıları da biraz büyütülebilir.

Güncel durum: Site giydirme reklamı anasayfada güzel zaten, Technopat Sosyal'de ise ekran boyutuna göre güzelliği değişiyor. Esnek bir optimizasyon olmasını istiyorum her çözünürlükte güzel dursun diye ama şu an öyle değil.

Bağlantı reklamlar: Metin reklamlar ekledik, sayıca oldukça azlar, getirilerini test ediyoruz. Genellikle makalelerimizde ya da video altında yer alacaklar ancak herhangi bir yerde olabilirler.

Bunlar görsel olarak kullanıcıyı rahatsız etmeden gelir sağlayacak. Etik olarak denetliyoruz, beğenmediğimiz ya da saçma şeylerde değil de gerçekten piyasada alınacak düzgün ürünlere bağlantı veriyoruz.

Bazıları görüntülenmeden, bazıları tıklamadan, bazıları da gerçekten satış olursa para kazandıracaktır. Reklam havuzlarından aldığımız için nasıl getiri sağladığı değişebilir, bazısı iş ortağı reklamı olabilir. Gizli saklı bir durum yok, kullanıcı aleyhine bir uygulama yok, para kazanmak için metin reklam alıyoruz, özetle kafanız rahat olabilir. Siteyi yavaşlatmadan çalıştıklarından emin oluyoruz.

Bir de yeni reklam kodları deniyoruz iş ortaklarımızdan, görsel reklamlarda hatalar olursa yine belirtin lütfen. Düzeltebildiklerimizi düzeltiyoruz. Kontrol etsek de güncellemelerde sorun yaşadığımız oluyor.

Reklam gelirlerinin çok büyük kısmı siteye ek sunucu, yazılım, işgücü kaynağı olarak size geri dönüyor. Arkaplan reklamı ya da çoğu reklam giriş yapmış üyelere görünmüyor, misafirlere görünüyor. Burada bir değişiklik yapmadık. Technopat Sosyal üyelerimiz büyük çoğunlukla burada 0 ya da 1 reklam görüyor.
Yeni güncelleme: Arkaplan reklamı üye olmayanlar için düzeltildi, anasayfada halen ufak oynamalar olacak ancak Sosyal'deki taşmalar vb. çözüldü. Şu an daha derli toplu ve oturmuş bir yapı var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı