Technopat Sözlük talebi

Bir şey değişmez erişim engellenir. Dizi film sitesi gibi sonuna 1 2 3 koyarak gidecek halleri yok. Bunları tartışma fikri nereden çıktı ben anlamadım. Açın kendinize bir Ekşi Sözlük ya da Twitter hesabı akşama kadar siyaset konuşun. Bunun yeri ne Technopat Sosyal ne de Technopat Sözlük.
Fark etmez VPN, diye bir şey var. Var zaten hesaplarım oralarda. Tartışma şuradan çıktı. Ben böyle bir projenin tutmayacağını boş bir çabadan ibaret olacağını yaptığım gözlemlere dayanarak söylüyorum. Açılır açılmaz bilemem. Sonuçta yetki merci ben değilim. Sadece fikirlerimizi paylasiyoruz. Bu kadar agresiflesmene gerek yok.

Böyle bir site için kimse VPN ile uğraşmaz. Agresif değilim siz dediğimi anlayamamışsınız. Mesela bu konu var değil mi? Açıldı bilgi verildi bitti. Yarın bir gün bu şirket halka açıldı diyelim ucuz işlemci pazarlamaya başladı. Ne olacak yeniden bir konu sonra başka bir gelişme yine bir konu. Bunun yerine Zhaoxin diye bir başlık açılır bütün gelişmeler bilgiler altına toplanır. Bir sürü varyasyonu var bunun. Forum mantığında bir sitede bu olmuyor. Ben sözlük deyince aklınıza Ekşi gibi bir şey geldi sanırım. Ayrıca benim dediğim gibi bir siteye gerçekten ihtiyaç var tutmaması gibi bir şey olacağını sanmıyorum. Ama Xenforo kullanmakta ısrar edilirse o zaman tutacağını bende sanmam.

6.5 sene öncesine kadar hakkında böyle bir konu açılmış.
Ben de bunu attım zaten.
Ya ben istiyorum gerisi ilgilendirmez(!)
Ya tutmazsa abi? Boşa çaba olur ama bence Technopat Sosyal'den bile daha fazla ilgi görülür tabi şahsa küfür hariç herşey serbest olsun yoksa "Sözlük" olmasının bir anlamı olmaz.
NOT: Ban yememek için yazdığım mesajı iki kez okuyorum artık. Kısaltmalarla konuşmuyorum atıyorum;
Ayn.
O zmn.
Mntor.
Gibi bunlar tabi uzaltılabilir.

Son düzenleme:
Buna benzer bir şey yaptım, hakkında blog açmamı istediğiniz ürünler varsa yazın.

Çok gereksiz olurdu zaten bir konu hakkında bilgi almak ister isen buraya başlık açman yeter kullanıcı deneyimi olan herkes bilgi verir, ekşi sözlük gibi bir yere tahammül edemez kimse orası artık kutsal bilgi kaynağı değil en azından bazen işime yarıyor hala, DH gibi oda ama eski tadı yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı