Technopat Sosyal üyelerinin önerisiyle alınan ürünlerin sorunlu çıkması

• Konuyu başlatan Lyrinx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 261
  • Görüntüleme 13.644
Ben attığınız High Power 600W +80 Bronze güç kaynağını 1 yıldır kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. Belki sizin kullandığınız güç kaynağı arızalıdır.
Küçük bir sorunum var aslında, belki de sorun PSU'dan kaynaklanmıyordur. Gerçek sorunlar listedeki diğer ürünlerde.

Beni öneri konularında pek sık görmezsiniz zira emin olmadığım ürünü önermem. Mesela saydığınız ürünler arasında WD Blue hariç hiçbiriyle alakalı bilgiye sahip değilim. O da herkesin dediği gibi "Refurbished" olabilir, kargoda zarar görmüş olabilir.

Bir ürün alınacağı zaman forumlar gezilir, yorumlar okunur, incelemeler izlenir. Ancak burada önemli olan birkaç farklı kaynaktan (ve doğru kaynaklardan) ürünü incelemektir. Örneğin gidip de sadece Trendyol yorumlarına bakarak SanDisk SSD Plus alırsanız pişman olursunuz.

Buradaki öneriler size sadece bir fikir vermek amacıyla yapılır, ürünü aldığınız zaman sorumluluk yine size aittir. Bu nedenle gelip buradaki insanları suçlamanızı mantıklı bulmuyorum.

Empati eksikliği olan kişiler "başkalarının" parasını çöpe attırmayı umursamadan "hiç kullanmadıkları" ürünleri ya da gördükleri "tek ürünü" önermeyi çok seviyorlar. Laf anlatamıyorsun, ben de bu yüzden teknik bölümlerden uzak duruyorum artık. Karşımdaki üyenin doğumundan önce yaptığım iş hakkında bir şey bilmeden ahkam kesmesini kaldıramadım artık, sinir hastası olmaya gerek yok dedim en son.

Sorumluluk bende olduğu kadar ürünü önerenlerde de olduğunu düşünmekteyim.
Kısmen evet. Ben ürün önerilerine mesaj atacakken çok silip yazarım, bazen atmaktan vazgeçerim. Bana güvenip alır da memnun kalmazsa üzülürüm çünkü.

Eklemek istediğim bir detay daha var. Mesajı çok diye birisinin dediği doğru olacak diye bir şey yok, bunu asla unutma. Recep Baltaş bile önerse araştırmadan alma. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı